Citroen DS3 Cabrio Racing va fi lansat în luna ianuarie a anului viitor

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 15.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va adăuga și o versiune cabrio de serie pentru modelul DS3 Racing. Versiunea cabrio a fost anunțată de conceptul DS3 Cabrio Racing prezentat în vară la Goodwood.

Citroen va lansa în luna ianuarie a anului viitor o versiune decapotabilă a puternicului DS3 Racing. Acest model a fost deja anunțat de un concept prezentat de Citroen la Goodwood Festival of Speed în acest an. Acest concept (foto deschidere) este foarte aproape de modelul de serie, spun jurnaliștii britanici de la Auto Express. Multe dintre elementele de design prezente pe automobil concept vor fi păstrate pe modelul de serie, inclusiv vopseaua mată Moondark ce oferă textura pielii de rechin la atingere. 

Interiorul păstrează elemente unice din DS3 Racing ca scaunele sport finisate cu piele Nappa. Sub capotă vom regăsi același motor de 1.6 litri turbo ce produce 205 CP și permite un sprint de la 0 la 100 km/oră în 6.5 secunde. Spre deosebire de varianta hatchback a modelului DS3 Racing, decapotabila va cântări cu 25 kg mai mult.

Urmareste Automarket
Pentru a îmbunătăți ținuta de drum, DS3 Cabrio Racing are frâne mai mari și amortizoare mai ferme.
Citroen va fabrica doar o serie limitată de 400 de unități pentru acest model decapotabil.

Via Auto Express

Comentarii (2)

  • Detaliile care imi plac si acum (foarte mult), sunt "aripioarele" aflate dupa usi, acestea practic ascunzand montantul C, fara sa obtureze vizibilitatea
    7 0
  • "Pentru a îmbunătăți ținuta de drum, DS3 Cabrio Racing are frâne mai mari"....cum poate avea o masina "frane mai mari"? poate mai puternice, dar "mai mari" ce semnifica? latimea placutelor de frana?
    In plus, acesta este un element de siguranta, nu tine de "tinuta de drum"
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru