Citroen DS3 Cabriolet vine la Salonul Auto de la Paris

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 12.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va aduce la Salonul Auto de la Paris din septembrie varianta decapotabilă a modelului DS3. Noua variantă din gama premium DS va fi disponibilă la vânzare în prima parte a anuluio 2013.

Citroen va prezenta varianta decapotabilă a modelului DS3 la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Versiunea cu soft-top a fost anunțată de ceva timp și este așteptată cu interes, DS3 fiind cel mai de succes model din gama premium a constructorului francez. După prezentarea de la Salonul de la Paris, Citroen DS3 Cabriolet va fi disponibil în showroom-uri începând cu prima parte a anului 2013. 

Din primele informații neoficiale, se pare că DS3 Cabrio va folosi un soft top ce va fi strâns deasupra portbagajului, inginerii francezi renunțând la ideea de soft top clasic ce se pliază în portbagaj. Cel mai probabil soluția de decapotare pentru DS3 va fi asemănătoare cu cea folosită de Fiat 500C.

Plafonul din material textil va fi strâns electric, dar marginile plafonului vor rămâne pe loc, la fel și geamurile laterale. Cel mai probabil luneta va fi diferită, dar restul caroseriei nu va suferi prea multe modificări, ceea ce însemană că ne putem aștepta la un Citroen DS3 Cabriolet cu o greutate asemănătoare cu cea a modelului normal. 

Citroen DS3 Cabriolet va purta probabil numele Airflow, iar la capitolul motorizări vom regăsi propulsorul 1.6 turbo benzină de 150 CP și dieselul 1.6 de 110 CP

Via worldcarfans

Comentarii (3)

  • chuck norris
    VW the best in the class!
    1 4
  • Foarte frumos,imi place.Citroenul chiar este o masina fiabila si cu motoare foarte bune.=))
    6 8
  • CodrucC.......@AM m-am saturat de acesti clovni de mai sus (Mafia si gelu)

    ai buton de "Raporteaza abuz". Pentru ca ti-ai exprimat public parerea sugerand o eventuala cenzurare, ti-as multumi daca ai specifica (tot public) motivul pentru care AM ar lua masuri vis-a-vis de comment on-topic ce reflecta parerea mea legata de subiectul articolului

    Altfel interventia ta e off-topic si ti-as sugera sa te abtii.
    Multumesc
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru