Citroen prezintă o autorulotă dezvoltată pe baza lui SpaceTourer: conceptul va fi prezentat în 28 septembrie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 27.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va prezenta autorulota SpaceTourer The Citroenist Concept în 28 septembrie. Prototipul constructorului francez dispune de o zonă de odihnă pentru două persoane și este echipat cu motorul diesel de 150 CP și sistemul de tracțiune integrală Dangel.

Citroen a publicat primele imagini cu viitorul SpaceTourer The Citroenist Concept. Prototipul autorulotei va fi expus în premieră în cadrul Recreational Vehicle Show din Le Bourget, Franța, eveniment care își deschide porțile în 28 septembrie.

La nivelul caroseriei, Citroen a ales o culoare albă peste care a "presărat" o serie de "pete" de culoarea neagră. Cele două zone ale mașinii au fost separate de o dungă de culoare roșie, în timp ce toate cele trei nuanțe amintite până acum se regăsesc și la nivelul jantelor. În plus, francezii au scris numele conceptului pe portiere.

La interior, Citroen a optat pentru o tapițerie în negru, gri și roșu, ultimele două nuanțe fiind utilizate și pentru planșa de bord. De asemenea, accesoriile de bord și cele de pe uși au fost acoperite cu un model asemănător cu cel folosit la nivelul caroseriei.

Tot la interior, Citroen SpaceTourer The Citroenist Concept oferă o zonă de odihnă pentru două persoane, o zonă specială pentru depozitarea obiectelor și un spațiu în care au fost integrate un televizor și un birou.

Sub capota conceptului producătorului francez se află motorul diesel de 2.0 litri BlueHDi capabil să ofere 150 de cai putere și 370 Nm.

Resursele sunt gestionate de o transmisie manuală cu șase trepte și de un sistem de tracțiune integrală Dangel.

Tot în cadrul evenimentului din Le Bourget, Peugeot va prezenta Boxer 4x4 Concept, o autorulotă cu o suprafața interioară de 10 metri pătrați.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru