Conceptul viitorului BMW M4 va debuta luna viitoare la Pebble Beach

de Bogdan Mirică
Marti, 23.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va lansa în cadrul Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach conceptul viitorului M4. Modelul de serie va debuta abia în iarnă, la Salonul de la Detroit.

BMW pregăteşte cu atenţie debutul viitorului M4. Debutul coupe-ului de performanţă a fost confirmat deja de Friedrich Nietschke, şeful diviziei M, pentru ediţia 2014 a Salonului Auto de la Detroit. Până atunci însă, publicul va face cunoştinţă cu o versiune concept.

Programat să debuteze luna viitoare, cu ocazia Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach, conceptul viitorului M4 va împărtăşi doar 20% dintre componente cu actualul Seria 4. O declară însuşi Klaus Froehlich, vice-preşedintele strategiilor de produs şi brand BMW, făcând referire la versiunea 435i cu pachet M Performance.

Esential 450 de cai putere ar urma să aibă viitorul M4.
7 rapoarte va avea transmisia cu dublu-ambreiaj a viitorului M4.
Printre noutăţile propuse pentru viitorul M4, BMW trece în revistă motorul cu şase cilindri, estimat la 450 de cai putere, transmisia automată cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte, suspensia complet revizuită şi caroseria din fibră de carbon.

Froehlich a ţinut să precizeze că nu vom vedea o tracţiune integrală pe viitorul M4.

Ea ar afecta spiritul M şi, în acelaşi timp, ar îngreuna ceva mai mult maşina.

Versiunea de seria a viitorului M4 va debuta la Detroit alături de fratele său de platformă M3. De această dată însă, M3 se va referi la versiunea de performanţă a sedanului actual. Ea va ţinti clienţi din Europa de Vest, acolo unde maşinile de familie cu sute de cai putere sunt extrem de apreciate.

via wcf

Comentarii (3)

  • Vasilica
    Cat de bine poate sa arate ! De performante e clar e doar BMW
    9 0
  • @AM
    Caroserie din fibra de carbon???????Toata caroseria???
    3 0
  • MONSTER! BAVAREZUL agresiv,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru