Condimente de adio pentru actualul Ford Mondeo de la Loder1899

de Bogdan Mirică
Miercuri, 25.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Mondeo se bucură de un ultim pachet de tuning din partea specialiştilor de la Loder1899. kitul include modificări estetice, dar şi ceva cai putere în plus.

În vreme ce Ford promite să ofere publicului noua generaţie Mondeo, în cadrul Salonului Auto de la Paris, Loder1899 pregăteşte un ultim pachet de tuning pentru actualul model. Sedanul de clasă medie se bucură de atenţia specialiştilor germani, care au modificat discret designul exterior, dar şi partea mecanică.

Kitul include o extensie pentru spoilerul faţă şi una pentru cel posterior, acolo unde Loder1899 a instalat un eleron fixat pe acoperiş şi un deflector, perfect ataşat pentru a susţine cele două evacuări. Evacuări ce provin de la un sistem de evacuare din inox, modificat complet.

În funcţie de bugetul clientului, toate accesoriile caroseriei pot fi produse şi din fibră de carbon. Lista de modificări mai include şi o suspensie sport, care coboară garda la sol cu 35 de mm, şi jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 20 de inch.

Esential 244 de cai putere oferă Ford Mondeo după tratamentul Loder1899.
8 secunde îi sunt necesare lui Mondeo pentru a atinge 100 de km/h.
Loder1899 nu a uitat nici de motoare, concentrându-şi atenţia asupra dieselului de 2.2 litri TDCI.
Graţie unităţii ECU recalibrate, Mondeo se bucură acum de 244 cai putere şi 490 de Nm, cu mult peste ce oferea versiunea standard (200 cai putere şi 420 de Nm). Aportul de putere ajută sedanul să accelereze de la 0 la 100 de km/h cu 0.4 secunde mai repede, adică în fix 8 secunde.

Preţul pachetului depăşeşte uşor 4500 de euro.

via Loder1899

Comentarii (7)

  • Cu tuning, fara tuning acest Mondeo a avut vanzari submediocre. Nici viitorul nu suna bine!
    3 8
  • Mafia_no.1
    Ce sa zic ''dementa'',si Wald poate sa faca acelasi lucru cu Toyota Avensis.
    3 10
  • mondeo
    Desi trebuie sa iasa la pensie masina asta arata mai bine decat multe modele rivale din acelasi segment.
    7 3
  • Ciprian
    Frumos tuning estetic. Dar de motor ce sa zic...la 244 cp si 490 nm ar trebui sa aiba intre 6-7 secunde sprint 0-100km/h, daca ne raportam la concurenta.
    6 0
  • @mondeo, ai dreptate,iar noua generatie arata .."yummy"!
    Dupa mine e cam singura masina in clasa asta care se poate compara oricand cu Passatul,uneori avnd chiar si mici avantaje.
    6 2
  • Mda...tuning.Daca intri intr-o groapa cu asta o faci praf.Tuningul nu e pt Romania,doar daca vrei sa-ti tii masina tunata in garaj si sa te holbezi la ea.
    6 0
  • Marius
    Cu Golf-ul meu 6 am luat o buza de 5-8 cm de asfalt nou , noaptea cu cca 100 la ora (mergeam cu cca 120 km/h si deabea am franat putin pana in buza...) de credeam ca nu mai am roti 195/65 R15 dar jantele sunt patrate pe ambele punti si in rest nimic.

    Nu vreau sa stiu cum este simtita asa o chestie cu un Mondeo tunat cu astfel de roti...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru