Confruntare neobișnuită în off-road: caii lui Maserati Levante se întrec cu un cal de curse (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Marti, 04.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a apelat la o soluție inedită de promovare a actualului Levante în off-road. Italienii s-au gândit că primul lor SUV poate face față unui cal de curse.

Pentru că majoritatea celor care își cumpără un Maserati Levante nu se gândesc să îl ducă în off-road, constructorul italian s-a gândit să ne demonstreze încă o dată că primul SUV din istoria sa poate accesa și drumuri dificile.

Prin urmare, divizia britanică a brandului a mers la Liverpool, înainte de una dintre cele mai populare curse de cai din Regat. Cu ajutorul unui jocheu profesionist, Harry Skelton, a reușit să pună față în față caii lui Maserati Levante cu un cal crescut special pentru competiție: Dinnie O.

La volanul SUV-ului s-a aflat fratele său Dan Skelton, la rândul său jocheu și ambasador al brandului Maserati în Marea Britanie. Confruntarea a avut loc în Cotswolds și a presupus două trasee diferite.

Unul care nu putea fi accesat de cal și jocheu, fiind adresat lui Maserati Levante cu toți cei 274 de cai putere ai dieselului său de 3.0 litri. A doua rută a fost mai scurtă și ceva mai ușoară, pentru a echilibra competiția. Deznodământul este ușor de intuit.

Comentarii (1)

  • Cu rechemarea in service pt. nenumaratele probleme cum ramane la el ? :))))
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru