Corvette primeşte o versiune shooting brake de la un tuner american

de Sebastian Toma
Joi, 03.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Callaway, specializaţi în modificarea modelelor Corvette, oferă o nouă versiune de caroserie a celei de-a şaptea generaţii a modelului sportiv american.

Esential 15000 de dolari costă transformarea unui Corvette C7 într-un Callaway AeroWagon.
Corvette C7 va fi oferit şi într-o versiune shooting brake, dezvoltată integral de tunerii de la Callaway. Aceasta se numeşte Callaway AeroWagon şi a intrat în producţia de serie, putând fi comandată din start în această versiune sau modificată ulterior, pentru clienţii care au cumpărat deja un C7 şi doresc să-l modifice după achiziţie. Contrar aparenţelor, modelul nu oferă patru locuri, această configuraţie fiind imposibilă din cauza şasiului lui Corvette. Pe lângă design-ul diferit, noua versiune de caroserie aduce un portbagaj mai spaţios şi un interior cu spaţiu suplimentar în spatele scaunelor.

Hayonul aplicat lui Corvette C7 este realizat din fibră de carbon, procesul său de producţie fiind la standarde OEM. Posteriorul modelului american rămâne neschimbat în urma acestei modificări, păstrând stopurile standard şi bara de protecţie cu care părăseşte fabrica în mod normal.

Partea din spate a habitaclului prezintă o podea din lemn de tec cu ornamente din oţel inoxidabil, ornamente din piele şi un set de covoraşe noi. Cei de la Callaway au anunţat deja că nu vor construi o versiune cu patru uşi a lui Corvette, aceasta fiind imposibilă fără modificări structurale serioase, ceea ce ar implica o serie de costuri nedorite.

Urmareste Automarket
Conversia AeroWagon pentru Corvette C7 va costa în jur de 15.000 de dolari, spun reprezentanţii tunerului american.
Specificaţiile tehnice ale noii versiuni nu au fost încă dezvăluite. Tunerii de la Callaway pregătesc deja un pachet de modificări pentru propulsorul V8 de 6.2 litri al lui Corvette, acesta urmând să fie lansat ulterior. În cazul în care clientul se răzgândeşte, modificările pot fi eliminate, maşina putând fi trasnformată la loc într-un Corvette standard.

Via Motorauthority

Comentarii (3)

  • Nokian
    Not bad !!
    12 3
  • Aduce a Ferrari FF sau mi se pare mie ?
    15 3
  • o stire de prim MARTIE 2013 de nu ma insel??

    Cum sa fie FF? FF e muma padurii. Sa faci un shooting brake iti trebuie inspiratie. Iar aici americanul chiar a avut.
    5 15

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru