Crossover-ul electric Fisker PEAR, o mașină electrică accesibilă de 28.000 de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 27.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Henrik Fisker, fondatorul și CEO-ul companiei producătoare de mașini electrice Fisker, a publicat o imagine teaser pe pagina sa de Instagram cu viitorul crossover electric PEAR. Mașina va fi lansată în 2024 și va avea un preț de circa 28.000 de euro.

Constructorul american de mașini electrice a dezvăluit o nouă imagine teaser cu viitorul crossover electric PEAR. Imaginea a fost publicată de către Henrik Fisker, fondatorul și CEO-ul companiei, pe pagina sa de Instagram. Noul model electric va fi fratele mai mic al SUV-ului Ocean, iar Henrik Fisker spune despre noul PEAR că va fi o mașină "revoluționară" și "accesibilă".

De altfel, Fisker a precizat că noul crossover electric nu va costa mai mult de echivalentul a 28.000 de euro. Mai mult, el a menționat faptul că modelul va beneficia de "tehnologie avansată și dotări unice care să înlocuiască tradiția". În același timp, PEAR va fi o mașină simplă cu un număr redus de componente față de alte modele din gamă, iar un prototip al modelului ar urma să fie dezvăluit în avans.

Fisker nu a oferit informații cu privire la propulsor. PEAR va fi lansat oficial în 2024, iar comenzile pentru acest model au fost deschise în februarie. După doar 10 zile de la deschiderea lor, modelul a primit 1500 de comenzi.

Fisker PEAR va fi produs la o uzină nouă în orașul Lordstown din statul Ohio în Statele Unite.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Henrik Fisker (@henrikfisker)

via Fisker, Carscoops

Comentarii (4)

  • 30k $ deci 30k EUR. Cu TVA ar veni 35k+ euro.

    Bine bine, circulati, circulati.. Urmatorul.

    E plina oferta de electrice la 35k+.
    7 4
  • Si Tesla 3 trebuia sa fie 35.000 USD si s-a scumpit cu 7.000 de euro intr-o zi. Ăștia știu ce se va întâmpla in 2024, interesant….
    6 5
  • @dutzu
    lasa carcotelile, pune 28k la banca si in 2024 iti iei masinuta noua de secolul 21.
    5 9
  • Daca-i noua orice masina este automat din secolul 21 ;), chiar si Logan.
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru