Prima imagine cu interiorul lui Fisker PEAR, un crossover electric de 28.000 de euro

de Tiberiu Safta
Joi, 09.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fisker a publicat o nouă imagine cu interiorul viitorului crossover electric PEAR. Modelul promite să fie unul accesibil, deoarece, la momentul lansării, acesta va costa circa 28.000 de euro. Fisker PEAR va fi lansat în 2024.

Constructorul american ne oferă prima imagine cu interiorul noului crossover electric PEAR. Imaginea a fost postată pe pagina oficială de Instagram a lui Henrik Fisker, fondatorul și CEO-ul companiei americane de mașini electrice. Acesta descrie modelul ca fiind unul "revoluționar" și accesibil, deoarece promite un preț de pornire de circa 28.000 de euro.

Promisiunile mărețe se continuă și la interior, acolo unde se poate vedea un bord cu ecrane integrate și cu spațiu aparent mare pentru ocupanți. Se remarcă, de asemenea, plafonul panoramic, precum și parbrizul curbat în partea frontală a plafonului.

Fisker promite despre habitaclul lui PEAR că va oferi un nivel de spațiu de depozitare nemaiîntâlnit în segmentul său, iar cu ajutorul geamurilor laterale mari și al panourilor portierelor amplasate foarte jos, nivelul de vizibilitate va fi unul foarte mare.

Evident, această imagine este prelucrată digital și este posibil ca habitaclul lui PEAR să fie diferit atunci când va fi prezentat oficial.

Noul model va fi lansat în 2024, iar un prototip ar urma să fie prezentat înainte de versiunea de serie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Henrik Fisker (@henrikfisker)

via Fisker

Comentarii (4)

  • ACE - Craiova
    Cel mai interesant este faptul ca modelul FISKER Pear va avea si o varianta cu autonomie electrica de circa 500 km - probabil ca nu din echiparea de baza...
    11 2
  • Daca vom vedea un model cu asa pret si autonomie excelenta putem spune ca electrice spun bye-bye celorlalte surate cu motoare termice
    8 3
  • Nu se poate spune ca prețul (dacă rămâne așa) nu este promițător. Totuși 80% din piața auto mondiala este sub 20.000 de euro. La fel peste 60% din posesori de masini nu au unde sa le încarce (ca stau la bloc), si sa nu mai reluam treaba cu infrastructura si de unde curent sau cât este de verde.
    Totuși încă nu înțeleg ce-i cu emoționarea asta de cât apare câte o știre favorabilă cât de cât pentru electrice… repede sare un obsedat (de subiect) cum ca trebuie comparate cu clasicele. Ok aveți dreptate teoretic, practic nu se întâmpla încă ce s-a promis si nu cred ca se va întâmpla. Electricele sunt subvenționate, grele, se încarcă greu si au autonomie mică. Mai vedem cât o sa coste in 2024… pana atunci se vor mai vinde 150.000.000 mil de masini din care nici 10.000.000 electrice.
    6 1
  • Ca sa vezi. Nu stiam ca poti cumpara masini (d)in SUA platind cu euro.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru