Cum arată o problemă la Porsche: marca germană recheamă în service supercar-ul 918 Spyder pentru că a inversat poziția unor șuruburi

de Mircea Meşter
Sambata, 16.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două perechi de șuruburi montate invers care fizează centura de siguranță inițiază o operațiune gratuită de rechemare în service pentru supercar-ul hibrid 918 Spyder.

Porsche a anunțat oficial că posesorii tuturor exemplarelor 918 Spyder vândute până acum sunt invitați în service pentru o modificare minoră: înlocuirea unor șuruburi care fizează centura și butucul centurii de siguranță. 

Conform mărcii germane, problema este una legată de faptul că două perechi de șuruburi au fost montate invers, chestiune printată eronat și în catalogul de piese al modelului german. Pentru că șuruburile sunt de unică folosință și nu pot fi pur și simplu scoase și inversate, Porsche susține că o vizită gratuit în service va rezolva această neconcordanță. 

Nu este primul recall dedicat sportivei hibride germane. În 2014, unele exemplare Porsche 918 Spyder a fost întoarse la service pentru probleme la brațele de control al suspensiei spate și la nivelul șasiului. Apoi, în 2015, inginerii au observat că o bucată de fibră de carbon ar putea reteza câteva fire electrice, iar problema s-a rezolvat din nou gratuit la atelierele Porsche.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Graba strica treaba....e valabil si la Porsche !
    7 4
  • o sa le dea prioritate la rechemari sau vor sta la coada dupa toti cei cu dieselgate?
    8 8
  • hazard
    Pentru baietii astia rai de mai sus: Vreau sa-mi puneti doua kile de rosii si unul de castraveti. Cat face?
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru