Cum arată picnicul bogaților: Rolls Royce a pregătit o trusă pentru clienții săi care vor să ia masa în aer liber

de Bogdan Mirică
Luni, 22.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Atunci când credeam că le-am văzut pe toate, Rolls Royce lansează o trusă de picnic cu accesorii pe care le regăsim de obicei la restaurantele de lux.

Despre ediția specială Zenith, creată pentru a celebra despărțirea de modelele Phantom Coupe și Drophead Coupe, am mai scris în trecut. Astăzi revenim însă asupra colecției pentru că ea a fost îmbogățită cu un kit de picnic, bineînțeles echipat și el cu accesorii de lux.

Clienții celor 50 de exemplare ale ediției Zenith și-au dorit un astfel de accesoriu, motiv pentru care Rolls Royce a decis să îl personalizeze cu ajutorul diviziei sale Bespoke. Lada în care vor sta accesoriile este construită din lemn de nuc american, aluminiu și piele naturală. Există trei opțiuni de culoare, similare celor pe care le găsim și în interiorul limuzinelor: roșu, albastru sau negru.

Capacul trusei de picnic include o plachetă asemănătoare cu cea găsită în interiorul celor 50 de mașini, fiecare numerotată pentru a corespunde limuzinei alături de care a fost comandată.

În interiorul cutiei există tacâmuri din inox, lucrate manual, șervețele brodate cu sigla Rolls Royce și un fund din același lemn nobil.

Nu lipsesc paharele de șampanie, ambele din cristal, și nici solnițele.

Comentarii (6)

  • Ceva nu se leagă aici. Combinație de lemn de nuc, piele și... aluminiu?! Un metal mai nobil n-au găsit? Sau titanul e prea greu pentru RR?
    Tacâmuri de inox? Da' argintul ce are? Se asortează doar cu Silver Shadow?
    S-a dus naibii și noblețea:)
    12 0
  • @LR
    Vezi ca inox-ul poate fi mai scump decat argintul in unele cazuri. 316 L de ex. e un inox foarte scump !
    9 0
  • oarecine
    no da scobitori are?
    5 0
  • cineva
    Chiar am observant saptamana trecuta un Rolls oprit pe DN 1. Proprietarul oprea toate masinile si cerea tacamuri. Cum nu a primit, pana la urma a ramas nemancat si cu sampania nebauta. Bietul de el!
    3 1
  • scamel
    acela este setul de supravietuire in caz de apocalipsa.
    2 0
  • @ Scorpionul.n

    Mulțumesc pentru observație, chiar m-ai făcut curios. Din ce văd, însă, argintul e mult mai stabil pe bursă. Și cred că e în concordanță cu sobrietatea și conservatorismul RR. Îmi place să cred că aluminiul și inoxul sunt pentru Mini și BMW.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru