Ediția de adio a actualului Rolls Royce Phantom se numește Zenith și deja a fost epuizată

de Bogdan Mirică
Marti, 17.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce se va despărți de modelul Phantom cu o ediție specială, denumită Zenith. Aceasta vine cu un nivel de personalizare mai mare și cu o producție limitată la numai 50 de exemplare.

Rolls Royce se va despărți cum se cuvine de modelul care a consemnat renașterea modernă a brandului și revenirea în topul celor mai dorite mărci din lume. Phantom, cel mai mare model din portofoliu, se pregătește să părăsească scena auto anul acesta și o va face cu o ultimă ediție specială, denumită Zenith și oferită în doar 50 de exemplare.

Noul Rolls Royce Phantom Zenith se adresează în special colecționarilor de mașini, care și-au exprimat interesul și au epuizat deja producția limitată.

Personalizarea a atins un nivel înalt. Unitățile vor putea fi vopsite și în culoarea tradițională adeira Red, folosită pentru prima dată în anul 1930 pe un Phantom II. Partea frontală va primi un finisaj special, similar celui folosit în producția armelor de vânătoare. Nu vor lipsi logo-urile speciale Zenith.

Esential 50 de unități Rolls Royce Phantom Zenith vor fi produse.
La interior, clienții vor primi un finisaj din inox la nivelul instrumentelor de bord, un plafon înstelat, dar și ceva mai multă lumină pentru locurile din față.
De asemenea, tot pe locurile din față pielea scaunelor va fi mai deschisă la culoare decât cea de pe scaunele din spate. Ca un cadou de adio, fiecare unitate va primi la interior o bucată de metal din linia de producție a actualului Phantom, gata să fie dezafectată după încheierea asamblării ultimelor unități.

Noul Phantom Zenith va beneficia și de un frigider ceva mai mare, care poate găzdui două sticle de șampanie, și de o trusă de picnic. 

Comentarii (4)

  • Ce dragut! Doi sticle de sampanie! Care-i ungur?...
    2 0
  • Imi place denumirea ... Zenith... Dupa ce Londra a avut un primar cu prenume rusesc, cea mai emblematica marca din insula adopta o denumire ce aminteste de o echipa de fotbal din cel mai frumos oras din lume si de un vechi brand de aparate foto rusesti. Nice!
    1 0
  • @Dan: Onu, desconspirat m-ati facut, no. Om hackuit pagina ca sa modific o gresela de articol si oi facut mai rau, istenem boszmeg (pamflet)
    1 0
  • Ce neghiobi sunteti...mi-ati sters comentul ca am spus ca sunteti intrusi unguri pe aici ...era o bluma bozgore !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru