Cum îţi vei cumpăra maşina în viitor: personalizări fără limite cu ochelari de realitate virtuală

de Daniel Popescu
Vineri, 20.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo va utiliza ochelarii Microsoft HoloLens pentru a permite cumpărătorilor să vizualizeze maşinile şi să le personalizeze printr-o aplicaţie de realitate virtuală înainte de achiziţie.

Imaginează-ţi că folosiţi o realitate mixtă pentru a alege tipul de maşini pe care îl doreşti.

Bjorn Annwall
Vicepresedinte marketing Volvo
Volvo a anunţat vineri semnarea unui amplu parteneriat cu compania de tehnologie Microsoft pentru a dezvolta noi servicii şi tehnologii autonome.

Astfel, clienţii Volvo vor avea posibilitatea de a utiliza ochelari Microsoft HoloLens pentru a vizualiza componentele interne ale maşinilor sub formă de holograme şi pentru a personaliza maşinile după propriile preferinţe înainte de achiziţie.

Ochelarii HoloLens dezvoltaţi de Microsoft reprezintă practic un computer care combină o imagine reală cu elemente de realitate virtuală reprezentate prin holograme.

"Imaginează-ţi că folosiţi o realitate mixtă pentru a alege tipul de maşini pe care îl doreşti. Poţi explora culorile sau jantele şi poţi înţelege mai bine opţiunile şi serviciile disponibile", explică Bjorn Annwall, vicepreşedinte de marketing la Volvo.

Astfel de tehnologii vor fi disponibile în showroom-uri, dar ar putea ajunge cu uşurinţă şi în mall-uri sau chiar pe străzi.

În plus, colaborarea cu Microsoft va fi utilizată inclusiv pentru dezvoltarea tehnologiilor autonome, cum ar fi proiectul Drive-Me prin care producătorul va oferi 100 de maşini autonome locuitorilor din Goteborg în 2017 în cadrul unui experiment inedit.

Via Volvo

Comentarii (1)

  • frumos teaser pentru s90 in poza a treia
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru