Cursa de 24 de ore de la Dubai: Echipa Nissan GT Academy a ajuns pe podium

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.01.2012
Echipa de gameri a japonezilor de la Nissan a reuşit să se claseze pe podium la finalul cursei de 24 de ore de la Dubai Autodrome.

Echipa de gameri care a concurat la cursa de 24 de ore din Dubai a obţinut poziţia a treia în clasa sa şi locul 26 în clasamentul general. Vorbim de echipa RJN Motorsport, care a concurat cu Nissan 370Z, şi care este formată doar din câştigători ai concursului Nissan Playstation GT Academy. Echipa a fost formată din câştigătorii din 2011, Jann Mardenborough şi Bryan Heitkotter, alături de câştigătorii din 2008, Lucas Ordonez şi Jordan Tresson.

"Aceasta este pentru prima dată când cei patru absolvenţi ai mei au concurat împreună, aşa că este un moment special pentru mine. Nu puteam să cer pentru doi concurenţi mai buni, din moment ce Jann şi Bryan au câştigat competiţiile din Europa şi SUA vara trecută. La fel ca Lucas şi Jordan, au venit cu ochii şi urechile deschise şi au absorbit tot ce i-am învăţat. Ne bucurăm că am concurat în Dubai, deoarece tot aici s-a format ideea acestei competiţii în urmă cu trei ani, fiind creaţia lui Darren Cox de la Nissan şi Mark Bowles de la Sony Computer Entertainment.

Cursa a fost cel mai dur test pentru elevii mei şi toţi l-au trecut cu bri. Sunt mândru de toţi şi mândru că fac parte din GT Academy.", a declarat Bob Neville, şeful echipei RJN GT Academy.

Echipa a avut o serie de probleme tehnice în cadrul competiţiei, toţi cei patru piloţi având probleme cu sistemul de frânare în prima parte a cursei. Ulterior, frânele au fost schimbate, ducând la o pierdere de 20 de minute per total. După şapte ore, modelul a întâmpinat o problemă cu nivelul de putere furnizat de motor, iar inginerii au descoperit rapid că filtrul de aer era blocat. Nici rivalii lor nu au fost lipsiţi de probleme, diferse defecţiuni făcându-şi apariţia în cele 24 de ore ale cursei în taberele rivale.

Via | GTPlanet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru