Dacia a reluat producția la Mioveni: la uzina Vehicule se lucrează în două schimburi

de Daniel Popescu, Foto: Dacia
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a reluat producția la Mioveni în 4 mai, iar pentru început la uzina Vehicule se lucrează în două schimburi înainte de trecerea la un program în trei schimburi începând din 11 mai.

Dacia a anunțat luni că a reluat producția la uzina de la Mioveni începând din 4 mai la parametri foarte apropiați de cei obișnuiți.

Astfel, la uzina Mecanică și Șasiuri se lucrează deja în trei schimburi, în timp ce la uzina Vehicule programul este limitat pentru moment la două schimburi.

Totuși, oficialii Dacia menționează că programul de lucru va fi extins la trei schimburi începând din 11 mai. De asemenea, a fost reluată și activitatea direcției de logistică într-un singur schimb.

Reluarea producției la parametri foarte apropiați de cei normali vine la două săptămâni după ce activitatea fusese reluată parțial în 21 aprilie la uzina Mecanică și Șasiuri și în departamentul Presaj.

Dacia menționează că reluarea producției se face cu respectarea unor măsuri sanitare stricte pentru protejarea angajaților în contextul pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Printre altele, transportul angajaților până la postul de lucru se face cu respectarea normelor de distanțare socială, iar la sosire angajaților le este verificată temperatura cu ajutorul unei camere termice.

De asemenea, toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajații poartă măști de protecție.

La rândul lor, cei de la Ford au confirmat încă de săptămâna trecută că producția uzinei de la Craiova va fi reluată tot în 4 mai, pentru început într-un singur schimb la Secția de Producție Vehicule și la cea de Producție Motoare.

Via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru