Dacia Duster Biro, versiunea cu ampatament mărit a SUV-ului din Mioveni

de Sebastian Toma
Luni, 13.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Duster a primit o versiune cu ampatament mărit din partea a 23 de studenţi din Craiova, Iaşi, Bucureşti şi Piteşti. Dintre aceştia, 15 au fost angajaţi la Renault Technologie Roumanie.

Esential 1.5 metri reprezintă creşterea ampatamentului lui Duster în urma acestui proiect.
Dacia Duster a primit un pachet de tuning necovenţional din partea unei echipe formate din 23 de studenţi. Modelul din imagini este rezultatul finit al unui proiect realizat de studenţi şi reprezintă o versiune cu ampatament mărit a SUV-ului din Mioveni. Dacia Duster Biro Mobile are un ampatament mărit cu 1.5 metri şi un interior proiectat pentru afacerişti. Studenţii care au participat la proiect provin de la Universităţile de profil din Craiova, Bucureşti, Piteşti şi Iaşi, iar 15 dintre aceştia au fost angajaţi la Renault Technologie Roumanie în urma finalizării acestui proiect.

În timp ce motorizarea a rămas nemodificată, iar exteriorul doar s-a adaptat la ampatamentul mărit cu un set de geamuri laterale, interiorul lui Duster s-a schimbat complet. Astfel, zona din spate are două scaune suplimentare, o trapă panoramică din sticlă, un set de suporturi pentru iPad, un ecrand LCD de dimensiuni mari pentru conferinţe şi alte elemente de confort.

Lista de elemente tehnologice include conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth, router 3G, climatizare pe mai multe zone şi frigider pentru şampanie. Exerciţiul de design al studenţilor a fost realizat prin tăierea unui Duster în două la nivelul montantului B şi prin executarea unor componente de legătură.

Via Autoforum.cz

Comentarii (14)

  • Cinste celor care-au modificat masina! :D
    35 9
  • CodrutC
    Groaznic !!!
    14 37
  • CodrutC
    Imaginea 4 e facuta in photshop , ce are pe luneta si la geamurile laterale din spate?
    4 14
  • Uitate la pereti ce forma au, de acolo formele alea pe geamuri..
    9 4
  • Chuck Norris
    oribila
    3 20
  • CodrutC
    @Sorin atunci cum de are formele alea la geamuri doar in pozele 4 si 5 ? in celalte poze geamurile sunt normale
    4 8
  • CodrutC
    celelalte*
    5 10
  • Larva asta supradimensionata e plasata intr-un sound room

    @CodrutC...despre reflexii ai auzit? Functie de unghiul camerei de fotografiat, alea, alea? Ceva fizica ai facut la scoala sau unghiurile de incidenta erau calculate prin baruri la suta de tarie?

    Si totusi cam pe cand ceva design la modelele Dacia? Noul Sandero va fi ceva mai cizelat, tot un Sandero da' m-ai scapatat, probabil ca noul Logan va fi mai fatsos dar, dupa ce ca Duster are partea frontala ca fatza unei babe aflata sub influenta alcoolului acum l-au si lungit.
    8 12
  • AndreiRN
    Prima limuzina romaneasca.
    Frumos si practic lucrata.
    Felicitari celor care au contribuit.
    21 8
  • wizard
    scaunele sunt aiurea de tot...
    4 6
  • desi sint oarecum fan dacia,nu-mi pot imagina un interior la duster(fie si el cu ampatament marit) pentru oameni de afaceri...poate oameni de afaceri somalezi...e un nonsens sa alaturi imaginea de interior a duster-ului cu un om de afaceri
    13 8
  • arata ca un dric... probabail multi afumati l-ar lua doar pt asta.
    5 9
  • Vasilica
    Este pur romaneasca!
    7 1
  • bogdan
    buna incercare insa la scaunul din stanga din poza 6 centura de siguranta trebuia sa fie ca la o masina normala adica exact invers decat apare in poza cuplare in dreapta jos nu in stanga jos centura in 3 puncte fiind in mod normal in schimb aici sunt puse doua scaune identice unul in dreapta si unul in stanga cu acelasi sistem de prindere al centurii...
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru