De ce costă Bentley Bentayga peste 200.000 de euro: SUV-ul englez vine cu un tablou unic la interior (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Sambata, 04.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maeștrii diviziei de personalizare Mulliner pot crea un peisaj spectaculos pentru planșa de bord a fiecărui Bentley Bentayga.

Bentley vrea să ne demonstreze că noul Bentayga este o adevărată operă de artă când vine vorba despre posibilitățile de personalizare. Motiv pentru care a publicat un scurt clip cu munca depusă de maeștrii diviziei de personalizare Mulliner. Aceștia pot insera în partea dreaptă a planșei de bord o adevărată operă de artă.

Este vorba despre un peisaj compus din 32 de bucăți individuale și șase tipuri de lemn nobil. Toate puse la cap, sub forma unui relief stâncos, cu meticulozitate, de un artizan Bentley. Munca sa și nivelul de precizie se aseamănă cu cele pe care le regăsim de obicei în lumea ceasurilor elvețiene.

Imaginea care se naște din aceste materiale și este inserată în planșa de bord recreează peisajul muntos în care se află poziționat vârful Bentayga, cel care a dat numele noului SUV Bentley.

Divizia Mulliner a celor de la Bentley poate executa o mulțime nesfârșită de personalizări exterioare și interioare, de la gravarea tapițeriei din piele, până la tipul de culori alese pentru plafon, portbagaj, caroserie și jante.

Nu degeaba, Bentley susține că noul Bentayga este cel mai luxos SUV din lume.

Este și unul dintre cele mai rapide din lume, sub capotă regăsindu-se un motor W12 de 6.0 litri, care dezvoltă 610 cai purere și 900 Nm, fiind capabil să ajungă la 100 de km/h în 4.1 secunde și să atngă o viteză maximă de 300 km/h.

Comentarii (2)

  • ce se plateste de fapt,masina sau opera de arta...io zic ca daca ii pun si jante de argint si prezoane de aur mai pot cere inca o suta de mii...niste diamante pe bord si ...mai merge o suta de mii...mai plesnesc o semnatura.... by nu stiu ce mare vedeta ,,michael jakcson edition si o scoate la 500 de mi...si sa-mi ziceti mie cutu daca nu s-a vinde ca painea calda
    15 2
  • snobii vor cumpara mereu asifel de masini
    nu cred ca prietenii adevarati ai AM isi doresc un astfel de kitch
    daca ar fi oe zece ori mai ieftina situatia s-ar schimba si capodopera ar fi apreciata
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru