De viţă nobilă: noul BMW Seria 7 va intra în serviciul Regelui Mihai în 2016

de Daniel Popescu
Vineri, 11.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul BMW Seria 7 va fi utilizat de Regele Mihai începând din 2016, ca parte a colaborării cu Automobile Bavaria, furnizor al Casei Regale din 1997.

Esential 450 CP este puterea motorului de 4.4 litri turbo de pe BMW 750i, una dintre variantele de caroserie prezentate Regelui Mihai
Regele Mihai va avea la dispoziţie pentru deplasări una dintre cele mai spectaculoase maşini lansate în acest an, prin intermediul colaborării cu Automobile Bavaria, cea mai mare reţea de dealeri BMW din România.

Astfel, începând din 2016, noul BMW Seria 7 va deveni a patra generaţie a celebrului model care va intra în serviciul Regelui Mihai. Anunţul a fost făcut cu ocazia unui eveniment care a avut loc la şedinţa Regelui Mihai de la Palatul Elisabeta şi la care au participat, printre alţii, şi fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi sau Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti.

În cadrul evenimentului, BMW a prezentat atât varianta de bază cu pachetul BMW M care se adresează clienţilor activi, cât şi varianta cu ampatament lung şi pachet Exclusive Lounge, dedicată clienţilor care apelează la serviciile unui şofer.

Este o maşină elegantă, confortabilă şi, în acelaşi timp, sportivă.

Gheorghe Hagi
"Este o maşină elegantă, confortabilă şi, în acelaşi timp, sportivă. Sunt calităţile pe care le apreciez cel mai mult. Încă de la început m-am identificat cu BMW Seria 7", a declarat Hagi cu ocazia evenimentului.

La rândul său, Caramitru a fost impresionat de tehnologia prezenta pe noul BMW Seria 7. "Utilizez un BMW atât personal, cât şi în cadrul unui parteneriat al instituţiei. Cunosc calităţile acestor autoturisme, dar astăzi am descoperit un automobil cu o tehnologie care te poartă în viitor", a precizat el.

Automobile Bavaria colaborează cu Regele Mihai încă din anul 1997, atunci când i-a oferit un BMW Seria 7 cu ocazia revenirii sale în ţară. Ulterior, Automobile Bavaria a primit calitatea de Furnizor al Casei Regale.

Via BMW România

Comentarii (9)

  • eu nu inteleg masinile astea cu bancheta din spate impartita. Daca esti la drum lung si iti vine sa faci o treaba cu nevasta, cum faci cu bancheta aia???? oamenii astia nu se gandesc la nevoile primare??? pentru ce imi iau geamuri fumurii la masina daca nu am loc sa fac ceva?
    7 30
  • Scrooge
    sa fim seriosi....pentru suma de bani potrivita MS exRegele ar merge si in Logan povestindu-ne la toti cum iubeste Romania. Oricum de cand am vazut ca si-a pus blazonul pe cutiile unei firme de lapte am renuntat sa mai cumpar firma respectiva.
    15 14
  • daca la drum lung nu iti permiti timp si bani sa opresti cu nevasta la un hotel de 5 stele inseamna ca nu esti demn de o asa masina.....deci nu are rost ca BMW sa se oboseasca pentru tine sa-ti ofere si bancheta intreaga.
    40 1
  • Mecanicu'
    Nu inteleg de ce constructorii investesc foarte multi bani in lansarea unor modele de lux, insa nu investesc bani in constructia scaunelor cu care le echipeaza. In acest moment doar Mercedes clasa S si VW Phaeton au scaune certificate AGR si tin cont de recomandarile medicilor pentru sanatatea spatelui. Si chiar am observat in testele revistelor de specialitate cum la capitolul confort scaunele de pe Mercedes S iau mai multe puncte decat scaunele de la noul BMW seria 7.

    Este o diferenta uriasa pe care eu o simt, pe noul Passat B8 au scaune certificate AGR de care sunt foarte multumit si reprezinta un aspect de care voi tine seama de acum inainte cand imi voi achitiztiona un alt automobil.
    19 4
  • Sper sa fie si ultimul cu care colaboreaza, ca m-am saturat deja de atata nobilime in tara asta de cacao...
    12 11
  • @Mecanicu'
    asa e, confirm, am vazut ergoActive pe Golf 7, nimic nu se compara cu scaunele astea. Ca o completare, scaunele astea exista si pe Opel Astra si Insignia, si pe clasa E si clasa M si inca ceva modele. Nimic de la Bmw. Lista completa mai jos

    http://www.agr-ev.de/de/geprueft-und-empfohlen/produkte/50-autositze
    6 2
  • Sa inteleg ca Dacia are ciuma... ok
    9 4
  • VozWagist
    Mai prinde asta 2016??
    3 7
  • Un nene
    Halal familie regala ! La averea si prestanta lor trebuia sa mearca in Rolls si Bentley ! Nu sa primeasca gratis BMW seria 7 care toti bisnitarii care au un butic pe colt si-l permit !
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru