Detalii despre noua generație de hibrizi AMG 53: CLS deschide balul cu un sistem de 435 de cai putere. Urmează Clasa E

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va lansa în ianuarie o nouă generație de hibrizi de performanță sub numele AMG 53, oar primul model pe listă este noua generație CLS, care va primi un sistem de propulsie de 435 de cai putere.

Familia de hibrizi AMG 63 va primi în luna ianuarie cu ocazia Salonului Auto de la Detroit o nouă generație, iar Mercedes a confirmat deja că aceasta va purta numele AMG 53.

Primul model care va primi o versiune AMG 53 va fi noua generație Mercedes CLS, care se va lansa în 29 noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Oficialii mărcii germane au confirmat deja că sistemul de propulsie va fi alcătuit dintr-un motor de 3.0 litri cu 6 cilindri cuplat la un motor electric și că acesta va genera în total 435 de cai putere, fără să menționeze însă și valoarea cuplului.

De asemenea, reprezentanții mărcii au lăsat să se înțeleagă că al doilea model aflat pe listă să primească un astfe de "tratament" este Mercedes Clasa E. Totuși, publicația britanică Autocar susține că doar versiunile coupe și cabrio ale modelului vor beneficia de un astfel de sistem de propulsie.

O altă noutate este că familia AMG 53 va fi utilizată doar pentru hibrizi, nu și pentru versiunile de performanță echipate cu sisteme de propulsie tradiționale.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • someone
    "Familia de hibrizi AMG 63 va primi în luna ianuarie cu ocazia Salonului Auto de la Detroit o nouă generație, iar Mercedes a confirmat deja că aceasta va purta numele AMG 53."
    care e actuala familie de hibrizi amg63 ?
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru