Detalii despre viitorul Bentley Bentayga Speed: SUV-ul de performanță debutează în prima parte a anului și promite peste 600 CP

de Cornel Șocariciu
Duminica, 13.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley pregătește o versiune de performanță pentru SUV-ul Bentayga. Aceasta ar urma să ofere circa 650 de cai putere mulțumită unui motor W12 de 6.0 litri. Debutul este programat pentru anul curent.

SUV-urile de performanță încep să devină din ce în ce mai căutate, iar producătorii vin cu soluții diverse pentru a satisface dorințele clienților. Bentley Bentayga oferă deja o variantă de 600 de cai putere, însă producătorul britanic are în plan lansarea unei versiuni ceva mai generoase.

Conform primelor informații, SUV-ul de performanță pregătit de Bentley se va numi Bentayga Speed, iar debutul acestuia este programat pentru prima parte a anului. Voci apropiate companiei spun că britanicii vor începe livrările spre finalul acestui an.

Viitorul Bentley Bentayga Speed va miza pe serviciile motorului W12 de 6.0 litri. Așa cum aminteam și mai sus, în prezent, unitatea oferă 600 CP pe SUV-ul britanic, însă pentru viitoarea versiune, Bentley pregătește o serie de îmbunătățiri atât la nivelul software-ului, cât și din punct de vedere tehnic. În aceste condiții, motorul W12 ar urma să ofere circa 650 de cai putere.

De asemnea, inginerii Bentley vor opera o serie de modificări și la nivelul transmisiei automate cu opt rapoarte, dar și în dreptul suspensiilor.

În aceste condiții, viitorul Bentayga Speed ar urma să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4 secunde.

Aceleași surse spun că vor exista și o serie de mici modificări estetice, dar și îmbunătățiri la nivelul interiorului.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • Bentayga n-a adus o creștere a vânzărilor suficientă pentru Bentley, așa cum spera VW, pentru că după părerea mea s-au făcut câteva compromisuri prea mari la anumite elemente de interior, gen butoanele de pe consola centrală, de pe volan, plafoniera, comutatorul de lumini, toate acestea amintesc de Touareg a doua generație, nu actualul, ori pentru o mașină de peste 200.000 euro sunt de neacceptat aceste lucruri.
    7 0
  • Arata fata masinii asteia de parca se stramba la mine in poza.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru