Din dragoste pentru cai: ediție specială Bentley Bentayga Equestrian Collection

de Tiberiu Safta
Miercuri, 06.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Bentayga, numită Equestrian Collection. Mașina aduce un omagiu echitației din Belgia, acolo unde va fi vândută. Doar 10 exemplare vor fi produse pentru această țară.

Constructorul britanic a publicat imagini cu noua ediție specială Bentley Bentayga Equestrian Collection. Mașina a fost realizată de către divizia de personalizare a mărcii, Mulliner. Așa cum sugerează numele, noua ediție specială aduce un omagiu echitației și este dotată cu mai multe elemente specifice la exterior și la interior.

Noua ediție specială este vopsită în culoarea maro Spectre. Noul model este bazat pe linia de echipare Mulliner, ceea ce înseamnă că avem jante de 22 de inch, vopsite în negru pentru această ediție limitată, și elemente ale caroseriei din fibră de carbon. Exteriorul este completat de către o evacuare sport.

Mai multe elemente speciale se găsesc la interior, acolo unde avem o tapițerie din piele vopsită în aceeași culoare cu exteriorul. Scaunele conțin cusături portocalii și sigle speciale Belgian Equestrian Collection pe spătare. Inclusiv pernele din spate sunt vopsite în aceleași culori și conțin sigla colecției de echitație din Belgia.

Volanul și bordul conțin, la rândul lor, aceleași culori, iar panourile portierelor prezintă elemente din tweed, un material ecologic. Nu în ultimul rând, este amplasată, pe planșa de bord, o siglă specială Belgian Equestrian Collection.

Fiind bazat pe linia de echipare Mulliner, sub capotă avem un motor V8 de 550 de cai putere și 770 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h este gata în 4.5 secunde, iar viteza maximă este de 290 km/h.

Noul Bentley Bentayga Equestrian Collection va fi disponibil doar în Belgia și vor fi produse numai 10 exemplare.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru