Discovery lansează un canal dedicat pasionaţilor de maşini: Turbo Xtra HD

de Sebastian Toma
Marti, 02.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Veşti excelente pentru pasionaţii de maşini şi motociclete! Discovery Networks lansează un canal TV dedicat pasiunii pentru vehiculele motorizate - Turbo Xtra HD. În primă fază, noul post va fi difuzat doar pe Orange TV.

Urmareste Automarket
Discovery Networks a lansat un nou canal TV, numit Turbo Xtra HD, dedicat pasionaţilor de automobile şi motociclete. Pentru moment, postul va fi disponibil pe Orange TV, dar cei de la Discovery au promis că vor încerca să semneze contracte de retransmisie şi cu alţi operatori. Noul post include atât emisiuni cu motociclete, cât şi emisiuni cu automobile, incluzând mai multe elemente ale acestei fascinante industrii.
Canalul TV va fi subtitrat în limba română.

Grila de programe va împărţi săptămâna în "seri tematice". Astfel, luni și marți postul aprofundează ultimele gadgeturi, miercuri urmăriți competiții de construit mașini, joia este dedicată transformărilor spectaculoase ale unor "rable" în maşini de expoziţie, iar vinerea se concentrează pe noile realizări tehnologice în domeniu.

Pentru moment, reprezentanţii noului post ne-au vorbit despre patru emisiuni pe care le va difuza noul canal TV. Vorbim despre "Heartland Thunder", "Twist the Throttle", "Tech Toys 360" şi "Biker Build-off". În timp ce emisiunea "Tech Toys 360" se concentrează pe gadget-uri şi inventatorii lor, iar "Twist the Throttle" şi "Biker Build-off" ne aduc în lumea motocicletelor, "Heartland Thunder" spune povestea a patru prieteni care împărtășesc aceeași pasiune pentru cursele de dirt-track. Pe lângă timpul pe care și-l impart între muncă și familie, cei patru petrec ore îndelungate modificându-și motoarele mașinilor și refăcându-le caroseria – totul, doar în speranța că vor avea parte de un moment de glorie, vineri seara.

Via Discovery

Comentarii (1)

  • Si punctuletul acela (P) unde se afla?
    A uitat Orange sa il puna in articolul editat de ei?
    11 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru