Documentarul "Cursa vieţii mele" despre pilotul român Marin Dumitrescu, disponibil pe platforma de streaming Vimeo

de Daniel Popescu
Marti, 22.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Documentarul "Cursa vieţii mele", care prezintă cariera marelui pilot român Marin Dumitrescu, este disponibil pe platforma de streaming Vimeo.

Documentarul "Cursa vieţii mele" despre cariera marelui pilot român Marin Dumitrescu a fost lansat în cinematografele din România la începutul anului 2016, iar acum poate fi urmărit și pe platforma de streaming online Vimeo.

În plus, documentarul este disponibil și cu subtitrare în limba engleză, cu scopul de a atrage inclusiv fanii sporturilor cu motor din străinătate.

Producția este disponibilă la această adresă pentru 4.89 de euro pentru o singură rulare într-un interval de 48 de ore, însă fanii au posibilitatea de a plăti 9.89 de euro pentru a obține streaming nelimitat și posibilitatea de a descărca documentarul. De asemenea, primii 10 utiliatori vor beneficia de un discount de 50% prin accesarea acestui link.

"Într-o eră a tehnologiei era pasul normal ce trebuia făcut. Este necesar ca informaţia să fie cât mai aproape şi uşor de accesat pentru utilizator. Vimeo reprezintă platforma ideală pentru ca micii producători să prezinte poveşti şi oameni frumoşi, mai ales că sunt şi din ţara noastră", explică producătorul Cătălin Oprea.

Pe parcursul celor 60 de minute ale documentarului, Dumitrescu povesteşte cu umor modul în care a fost nevoit să lupte în Al Doilea Război Mondial în aviaţie, cum a început să concureze în curse la scurt timp după încetarea conflictului armat şi greutăţile prin care a trecut după instalarea comunismului.

De altfel, Dumitrescu reuşeşte într-un mod impresionant să dea culoare documentarului prin talentul de povestitor, fiecare eveniment descris fiind presărat cu numeroase glume.

Pe parcursul carierei sale, Marin Dumitrescu a obţinut 36 de titluri în competiţii de viteză în coastă, raliuri şi curse de viteză, însă cea mai importantă rămâne cea de la Sinaia din 1950, care de altfel dă şi titlul documentarului.

Via BMW România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru