Doi români au câştigat locul 3 în cadrul Campionatului Mondial de Service

de Bogdan Mirică
Marti, 07.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Campionatului Mondial de Service, organizat anual de Audi, a adus anul acesta un loc trei pentru echipa României, reprezentată de doi membri ai dealerului Autoworld Cluj.

În fiecare an, la Berlin, Audi organizează Campionatul Mondial de Service, un concurs dedicat tehnicienilor şi consilierilor din toată lumea. Ediţia de anul acesta a adunat la start 78 de echipe din 41 de ţări, calificate în finala internaţională după mai mult de 6 luni de pregătire intensă.

România a avut şi ea o echipă în concurs, reprezentând dealerul Autoworld Cluj. Membrii Stelian Bompa şi Alin Vârlan s-au calificat pentru marea finală după ce au trecut de celelalte 3000 de echipe înscrise în faza naţională a competiţiei.

Cei doi clujeni au reuşit să se prezinte bine în cadrul concursului organizat de Audi şi botezat Twin Cup, reuşind să ocupe un onorabil loc trei la capitolul Tehnologie, una dintre disciplinile numeroase ale competiţiei.

Urmareste Automarket
Campionatul Mondial de Service are deja o tradiţie îndelungată, fiind organizat încă din 1996.
Anul acesta, titlul i-a revenit echipei de service din Austria.

via Audi

Comentarii (6)

  • Vasilica
    Cred ca au ramas uimiti nemtii cum au pus colierul romanesc din sarma.
    12 8
  • bogdan
    Acest concurs a presupus depistarea si remedierea unor probleme tehnice sau a fost pe baza de CV?
    1 9
  • .marius.
    Un exemplu de romani capabili. Bravo !
    12 0
  • razvanis
    @automarket
    acolo, in fundal apare cum ca ar fi a 8-a editie, cum ati calculat voi 1996 ?

    @restul
    cand avem romani competitivi facem misto, cand suntem praf facem misto ... frumoasa natie mai suntem, nu suntem in stare sa respectam reusitele celor mai capabili ca noi .... felicitari autoworld
    13 0
  • george
    bravo lor , la cat mai multe succese romanesti
    2 0
  • OK, @razvanis, să le acordăm respectul cuvenit. Prezenţa pe podium a românaşilor noştri ajunşi acolo pe ştiinţa şi îndemânarea lor este cu atât mai meritorie cu cât luăm în calcul faptul că provin dintr-o ţară renumită pentru calitatea tradiţională a service-urilor (chiar dacă se mai infiltrează în structură şi antimeseriaşi), dar care actualmente este sufocată de spălătorii auto, în detrimentul acestor ateliere vitale pentru sănătatea maşinilor, desigur. Păi normal; de ce să asudezi pe sub şasiuri când este atât de comod să plimbi pe caroserie furtunul cu apă, ba şi pe bani mai mulţi dacă ai trafic intens şi ţi se duce vestea că “le faci bec”…Plus că acum toate mărcile oferă garanţie tehnică 5-7 ani, aşa că la naiba cu service, hai cu dero şi apăăăăă…
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru