DS3, DS4 şi DS5 vor primi o ediţie aniversară denumită 1955

de Bogdan Mirică
Luni, 18.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul premium DS, devenit independent de Citroen în această primăvară, anunţă o ediţie aniversară pentru toate modelele din gama sa, denumită simplu 1955.

Citroen sărbătoreşte anul acesta 60 de ani de la introducerea numelui DS în istoria mărcii. Pentru a marca într-un mod potrivit această aniversare, francezii vor lansa ediţii speciale ale tuturor modelelor existente în gama DS, devenită deja brand separat de Citroen în primăvara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Modelele DS vor renunţa la numele Citroen

Ediţia specială regăsită pe toate modelele din gamă se va numi simplu 1955, anul în care a debutat celebra limuzină franceză. Pentru a individualiza cât mai bine noile versiuni, DS va oferi o nuanţă de albastru închis pentru caroserie, carcase negre pentru oglinzi, jante generoase din aliaj, tot în culoare închisă.

Potrivit DS, modelele DS3, DS3 Cabrio, DS4 şi DS5 în ediţia limitată 1955 vor fi oferite pe toate pieţele, însă producţia se va face într-un număr redus. Mai exact, micile DS3 şi DS3 Cabrio vor fi oferite în doar 1955 de exemplare. Modelele DS4 şi DS5 vor fi oferite în doar 955 de unităţi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru