Duel la nivel înalt în Autovot: Audi A6 facelift se luptă cu Mercedes-Benz Clasa S Coupe

de Automarket
Sambata, 07.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Weekendul ne-a rezervat un prim duel spectaculos, între seducătorul Mercedes S-Klasse Coupe și popularul Audi A6. La categoria Mașini Acesibile, Hyundai i20 dă primul test de maturitate împotriva lui Peugeot 3008 facelift.

Marca spaniolă Seat a dovedit, dacă mai era nevoie, că se bucură în continuare de foarte mulți fani în România. Așa se poate explica succesul înregistrat de Seat Leon X-Perience în primul său meci din Autovot 2015. Crossover-ul spaniol a spulberat micul Toyota Aygo, diferența fiind una de necontestat. Victoria este cu atât mai importantă cu cât modelul abia a fost lansat în România.

La categoria Mașini Premium am avut din nou diferențe foarte mari între cei doi competitori. BMW Seria 2 Coupe a trecut extrem de ușor de Citroen DS3 facelift, chiar dacă modelul francez a fost apreciat mereu pentru paleta sa vie de culori. Totuși, această victorie îl aruncă pe Seria 2 Coupe într-o situație ingrată: aceea de a se duela în următoarea rundă cu fratele mai mare, BMW X5.

Astăzi în Mașini Accesibile: Peugeot 3008 facelift vs. Hyundai i20

Hyundai a aruncat noua generație i20 într-o groapă cu lei. Concurența din segmentul mic este una dintre cele mai dificile, însă coreenii promit că și-au făcut bine temele. Iar asta se vede încă de la exterior.

Designul este numai una din premizele pe care i20 mizează în duelul său cu un model foarte bine văzut în țara noastră: Peugeot 3008 facelift. Considerat unul dintre primele monovolume cu pretenții de crossover, francezul a reușit să își atragă mulți clienți în România, iar faceliftul promite să îl facă și mai iubit.
VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Peugeot 3008 facelift. În România de la 21.240 euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Hyundai i20. În România de la 13.210 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Astăzi în Mașini Premium: Mercedes S-Klasse Coupe vs. Audi A6

Weekendul ne aduce o luptă la baionetă între două dintre cele mai populare modele din segmentul premium. Audi A6, recent îmbunătățit cu un facelift, trebuie să facă apel la baza numeroasă de fani din România pentru a putea trece de un model care va seduce de la prima vedere: Mercedes S-Klasse Coupe. Limuzina cu trei uși din Stuttgart promite mult în această ediție Autovot, semnalând încă o dată faptul că Mercedes a dus designul anumitor modele la rang de artă.
VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

Mercedes S-Klasse.

În România de la 130.281 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice 
Audi A6. În România de la 43.900 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru