Ediție limitată pentru Audi A4 Allroad: 55 de exemplare, exclusiv pentru Spania

de Alexandru Monenciu
Luni, 17.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua ediție limitată Audi A4 Allroad Quattro Heritage Edition este destinată exclusiv pieței din Spania. Vor fi produse doar 55 de exemplare.

Clienții Audi din Spania pot comanda acum modelul A4 Allroad Quattro într-o nouă ediție limitată. Denumită Heritage Edition, aceasta va fi replicată în doar 55 de exemplare, destinate exclusiv acestei piețe.

Noul Audi A4 Allroad Quattro Heritage Edition este disponibil în nuanțele exterioare Alb Glacier, Negru Mito, Gri Manhattan și Argintiu Flower. Pachetul de elemente negre, Black Style Plus Package, este standard.

De asemenea, pachetul exterior este completat de un set de jante cu diametrul de 19 inch, vopsite în negru.

Pentru interior, germanii au pregătit o tapițerie din piele Nappa, logo-ul Heritage Edition brodat pe tetiere, sistem de lumină ambientală, sistem audio cu 10 incinte și o serie de sisteme de asistență.

Toate cele 55 de exemplare ale ediției limitate vin echipate cu motorul diesel de 2.0 litri, mild-hybrid. Unitatea produce 204 CP și 400 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 7.3 secunde. Unitatea vine în compania unei transmisii automate S-Tronic cu dublu ambreiaj și 7 trepte.

Lista de comenzi a fost deja deschisă, iar prețurile încep de la 69.980 de euro.

Primele exemplare vor fi livrate în luna octombrie.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru