Ediție limitată pentru BMW Seria 8: 400 de unități în varianta M850i Coupe First Edition

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea specială M850i xDrive Coupe First Edition. Modelul constructorului german este disponibil cu o serie de pachete de exterior și de interior din gama BMW Individual, iar producția va fi limitată la 400 de unități.

La jumătatea anului trecut, BMW a prezentat noua generație Seria 8 Coupe. Modelul constructorului german este disponibil pe piața din România și poate fi comandat în două versiuni: 840d xDrive (3.0 litri diesel, 320 CP și 680 Nm) și M850i xDrive (V8 de 4.4 litri benzină, 530 CP și 750 Nm).

Pentru ca lucrurile să devină și mai interesante, BMW a pregătit o ediție specială bazată pe noul Seria 8 Coupe. Varianta are la bază versiunea echipată cu motorul pe benzină, iar "numele de scenă" pregătit de nemți este M850i xDrive Coupe First Edition.

Ediția specială dezvoltată de constructorul german poate fi comandă cu accesorii de exterior și de interior din gama BMW Individual. Versiunea limitată va fi disponibilă în 400 de unități, iar producția este programată să înceapă în luna aprilie în cadrul fabricii din Dingolfing.

Caroseria lui BMW M850i xDrive Coupe First Edition poate fi vopsită în noua nuanță Frozen Barcelona Blue. Alături de această culoare, nemții propun și o versiune îmbunătățită a liniei BMW Individual High Gloss Shadow care integrează accesorii de caroserie vopsite în negru (grila frontală, prizele de aer și difuzorul spate).

De asemenea, jantele M de 20 de inch sunt finisate în nuanța Jet Black. Cei care își doresc accesorii de caroserie și mai agresive vor putea comanda opțional pachetul M Carbon.

La interior, ediția limitată va putea fi configurată cu scaune îmbrăcate în Merino în nuanțele Ivory White/Night Blue. Tot la interior, BMW M850i xDrive Coupe First Edition va fi disponibil cu un volan sport M, cu un plafon acoperit cu Alcantara și cu accesorii Black Piano, acestea din urmă fiind inscripționate cu textul "First Edition". Pe piața din România, noul M850i xDrive Coupe First Edition are un preț de pornire de 145.820 de euro cu TVA, cu 17.835 de euro mai mult comparativ cu varianta de bază a versiunii cu motor V8. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru