Ediție Roadtrip pentru Peugeot 5008 și 3008 facelift în Europa

de Alexandru Monenciu
Joi, 18.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot lansează versiunea Roadtrip pentru modelele 5008 și 3008 facelift în Europa. Lista cu noutăți include mai multe dotări și sisteme de asistență oferite standard.

În vara anului trecut, Peugeot 308 primea versiunea Roadtrip. Aceasta își face acum apariția și în gama modelelor 3008 și 5008, comercializate în Europa.

Pentru a-ți da de înteles că nu ai de-a face cu un simplu 3008 sau 5008, versiunea Roadtrip vine cu embleme speciale pe aripile față, ornamente din inox pentru praguri, tapițerie din piele sintetică și Alcantara, cusături contrastante și pedale din aluminiu.

Pachetul Allure este de asemenea standard, la fel și sistemul Grip Control. Pe listă mai regăsim asistentul la parcare, camere video care permit o vedere la 360 de grade, asistent pentru unghiul mort, avertizare la părăsirea benzii de rulare, portbagaj acționat electronic și zonă cu încărcare prin inducție pentru telefonul mobil.

Al treilea rând de scaune este standard pentru noul Peugeot 5008 Roadtrip.

Pe lângă motorizările convenționale, 3008 Roadtrip poate fi comandat cu unul dintre cele două propulsoare plug-in hybrid.

Versiunea Hybrid 225 e-EAT8 combină un motor PureTech pe benzină cu unul electric, pentru un total de 225 de cai putere.

Transmisia automată cu opt trepte este alăturată, în cazul ei, unei tracțiuni față.

De partea cealaltă, versiunea Hybrid4 300 e-EAT8 propune un agregat PureTech pe benzină și două unități electrice. Acestea dezvoltă în total 300 de cai putere, pe care îi livrează ambelor punți prin intermediul aceleași transmisii automate cu 8 rapoarte.

via Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru