Ediție specială Bentley Bentayga Odyssean Edition. Interior din materiale ecologice

de Tiberiu Safta
Miercuri, 02.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Bentayga, numită Odyssean Edition. Noua ediție specială beneficiază de un interior confecționat din materiale sustenabile, iar producția lui Bentayga Odyssean Edition va fi limitată la 70 de exemplare.

Constructorul britanic de mașini de lux a prezentat noua ediție specială Bentayga Odyssean Edition. Bentley descrie acest model special ca fiind cel mai sustenabil dintre toate versiunile SUV-ului de lux, datorită interiorului confecționat din materiale ecologice.

Aici avem tapițerie din piele ecologică pentru scaune, bord și panourile portierelor. Habitaclul este asortat cu ornamente din lemn de Koa, cu trei straturi de lac extrem de subțiri. Grosimea totală a straturilor este de numai 0.1 milimetri și este cu 90% mai subțire față de straturile de lac folosite la celelalte versiuni ale SUV-ului de lux.

Părțile din spatele spătarelor scaunelor conțin material textil din tweed, obținut din lână din Marea Britanie. Modelul este echipat cu pachetul Front Seat Comfort Specification, ceea ce înseamnă un reglaj electric în 22 de direcții și încălzire și ventilare pentru scaunele din față.

Mașina mai este dotată și cu pachetul Touring Specification, care include un cruise control adaptiv, asistent pentru păstrarea benzii, asistent pentru trafic și sistemul Bentley Safeguard, cu radare și camere care monitorizează traficul din jur.

Exteriorul este vopsit în alb cu accente de bronz în jurul farurilor, stopurilor, la barele de protecție și la ornamentele portierelor.

Inclusiv jantele de 22 de inch conțin accente în această culoare.

Ediția specială Bentayga Odyssean Edition este bazată pe versiunea hibridă a SUV-ului de lux. Avem un propulsor V6 pe benzină de 3.0 litri în combinație cu un motor electric de 100 de kW. În total, propulsorul dezvoltă 462 de cai putere și atinge 100 de km/h în 5.3 secunde și o viteză maximă de 254 de km/h.

Acumulatorul are o capacitate mărită, de 18 kWh, de unde rezultă o autonomie de 45 de kilometri în regim WLTP, în modul electric.

Noul Bentley Bentayga Odyssean Edition va fi produs în doar 70 de exemplare, iar livrările vor începe în această lună.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru