Ediție specială Suzuki Jimny Rhino: vopsea specială și producție de numai 30 de exemplare

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său de teren Jimny. Noua ediție se numește Rhino și aduce o vopsea specială, alături de elemente vizuale exclusive. Noul Jimny Rhino va fi produs în numai 30 de exemplare.

Constructorul japonez a prezentat o nouă ediție specială pentru emblematicul Jimny. De această dată, cea mai nouă ediție este botezată Rhino, iar aceasta aduce exclusiv modificări vizuale. Cea mai importantă noutate este o vopsea albă cu grafice speciale. Ele sunt vizibile pe capotă, în zonele laterale și chiar pe husa roții de rezervă, acolo unde este desenat un rinocer.

Alături de această grafică nouă, Jimny Rhino primește și o grilă nouă, fără inserțiile văzute la versiunea obișnuită. Tot aici putem vedea și un scut de protecție nou, ușor mai pronunțat. Astfel de scuturi se găsesc și în părțile laterale.

Interiorul este, în mare parte, neschimbat față de versiunile obișnuite. Singura diferență este reprezentată de covoarele textile noi. Sub capotă, Jimny Rhino primește același motor de 1.5 litri și care dezvoltă 102 cai putere.

Noul Suzuki Jimny Rhino este disponibil doar pe piața din Malaezia. Doar 30 de exemplare vor fi produse în total.

via Suzuki

Comentarii (3)

  • Banditos
    pentru utilizare urbana (si iesiri ocazionale in natura) cred ca e singura masina termica care isi merita toti banutii
    7 3
  • Fiecare cu nivelul lui… este drăguță, dar tot cutie de conserve este.
    2 1
  • Cu aceste 30 de exemplare isi vor dubla vanzarile in Europa.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru