Jimny

Vineri, 23 Iunie 2023 | Modele noi

Ediție specială Suzuki Jimny Rhino: vopsea specială și producție de numai 30 de exemplare

Suzuki a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său de teren Jimny. Noua ediție se numește Rhino și aduce o vopsea specială, alături de elemente vizuale exclusive. Noul Jimny Rhino va fi produs în numai 30 de exemplare.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Modele noi

Suzuki lansează noul Jimny cu 5 uși: motor de 105 cai putere și ampatament mai lung

Suzuki a dezvăluit oficial noua variantă cu 5 uși pentru modelul de teren Jimny. Față de varianta obișnuită, noul model are acum un ampatament mai lung, dar păstrează același motor de 105 cai putere. Noul model va fi disponibil, pentru moment, doar în India.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Modele noi

Ediție specială Suzuki Jimny Sierra 4Sport: modificări speciale pentru off-road și disponibilă exclusiv în Brazilia

Suzuki a publicat imagini oficiale cu o nouă ediție specială pentru Jimny. Aceasta se numește Sierra 4Sport și aduce o serie de modificări speciale pentru performanțe mai bune în off-road. Noul model special este disponibil doar pe piața din Brazilia și va fi construit în doar 100 de exemplare.
Marti, 11 Mai 2021 | Economic

Un Suzuki Jimny la mâna a doua a ajuns să fie mai scump decât unul nou în Australia

Potrivit unei publicații australiene, prețul unui Suzuki Jimny la mâna a doua este mai mare decât a unuia nou. În această țară, modelul asiatic pornește de la 28.490 de dolari australieni (circa 18.300 de euro).
Joi, 10 Septembrie 2020 | Modele noi

Suzuki Jimny nu moare, ci se transformă: modelul de off-road este disponibil în versiune comercială

Pentru a putea continua în Europa, Suzuki Jimny a fost transformat în vehicul comercial ușor. Modelul va fi disponibil într-o versiune cu două locuri și portbagaj de 863 de litri.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Mediu

Sfârșit de drum pentru Suzuki Jimny: modelul va fi comercializat "în cantități foarte limitate în 2020" din cauza emisiilor prea mari

Suzuki Jimny va fi comercializat în Europa doar "în cantități foarte limitate în 2020" și cel mai probabil va fi eliminat din gamă începând de anul viitor din cauza emisiilor prea mari.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Suzuki va vinde doar modele hibride începând din 2020: singura excepție va fi Jimny, iar Celerio va fi eliminat din gamă

Suzuki pregătește o gamă formată exclusiv din modele hibride începând din 2020 pentru a respecta viitoarele norme de poluare, iar singura excepție de la regulă va fi reprezentată de Jimny.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Audi A6 și VW Touareg, doar 3 pentru noul Suzuki Jimny

Audi și Volkswagen s-au ridicat la nivelul pretențiilor clienților celor două mărci în cadrul testelor Euro NCAP la care au fost supuse A6 și Touareg. Suzuki Jimny a reușit un rezultat mediocru, în timp ce Ford Tourneo Connect, o utilitară de persoane, a reușit un rezultat meritoriu: 4 stele din 5 posibile.
Vineri, 06 Iulie 2018 | PARIS 2018

Noul Suzuki Jimny vine în Europa fără diesel: SUV-ul va oferi un singur motor pe benzină de 1.5 litri și 100 CP

Suzuki a anunțat motorizările pe care noua generație Jimny le va avea în Europa, începând cu anul viitor. SUV-ul va veni pe Bătrânul Continent fără diesel, dar cu un motor pe benzină mai puternic. În loc de 1.3 litri și 85 CP, Jimny va avea un propulsor de 1.5 litri și 100 de cai putere.
Marti, 19 Iunie 2018 | Modele noi

Primele fotografii oficiale cu noua generație Suzuki Jimny: design ușor modificat și interior modern

Suzuki a publicat primele fotografii oficiale cu noua generație Jimny. Modelul constructorului nipon a primit mici modificări estetice și o serie de tehnologii moderne la interior. Detaliile complete vin în 5 iulie.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Modele noi

Feedback-ul clienților dictează: viitorul Suzuki Jimny își va păstra designul robust și abilitățile off-road

Noul Suzuki Jimny va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo din acest an, înainte să ajungă pe șosele începând cu anul 2019.
Joi, 03 Noiembrie 2016 | Modele noi

Pată de culoare retro: Suzuki Jimny Shinsei este o ediție specială limitată la 100 de exemplare

Venerabilul Jimny primește un aer proaspăt în Italia, acolo unde biroul național Suzuki a lansat o ediție specială limitată care ne aduce aminte de LJ20, strămoșul din anii '70 al modelului nipon,
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Iunie 2012 | Modele noi

Suzuki Jimny a primit un facelift

Suzuki Jimny a primit un facelift subtil, care vizează materialele din habitaclu şi câteva elemente exterioare. Modelul urmează să primească o generaţie nouă în 2013.
Vineri, 30 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Suzuki Jimny, primele ipoteze de design ale noii generaţii

Maruti Suzuki va prezenta conceptul unui SUV mic la Salonul Auto de la New Delhi. Modelul a fost prefigurat deja printr-o serie de imagini teaser, iar cei de la Indian Autos Blog au realizat deja o imagine virtuală a noului model.
Vineri, 19 August 2011 | Intern

Cea de-a doua etapă Suzuki Challenge din 2011 are loc la Cluj

Posesorii de Suzuki se vor putea întrece din nou în cadrul unei etape a competiţiei mono-marcă de off-road a constructorului nipon. Evenimentul are loc pe 28 august, în localitatea Mărgău, lângă Cluj.
Joi, 11 Noiembrie 2010 | Modele noi

Suzuki Jimny a primit un motor Euro 5

Suzuki a actualizat motorul VVT de 1.3 litri al lui Jimny pentru a respecta normele Euro 5. Unitatea dezvoltă tot 85 CP, dar consumă mai puţin cu 0.2 litri la sută.
Marti, 24 August 2010 | Intern

Suzuki organizează o probă monomarcă în cadrul Transsylvania Off Road Challenge

Posesorii de modele off-road marca Suzuki sunt invitaţi să participe la o competiţie pe teren accidentat care se va desfăşura la Cluj în perioada 26-29 august 2010.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | General

Suzuki sarbatoreste 40 de milioane de vehicule 4x4

Suzuki celebreaza zilele acestea un numar record de vehicule produse: 40 de milioane de exemplare din 1955 si pana in prezent.

Tag-uri similare

productie, Japonia, Suzuki, record, tractiune integrala, Jimny, Swift, SX4, 4x4, export
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru