Suzuki Jimny, primele ipoteze de design ale noii generaţii

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.12.2011
Maruti Suzuki va prezenta conceptul unui SUV mic la Salonul Auto de la New Delhi. Modelul a fost prefigurat deja printr-o serie de imagini teaser, iar cei de la Indian Autos Blog au realizat deja o imagine virtuală a noului model.

Succesorul lui Suzuki Jimny ar putea debuta la Salonul Auto de la New Delhi. Aspectul final al modelului nu a fost deconspirat încă, dar designerul Shoeb R Kalania a realizat o imagine prelucrată digital care prefigurează respectivul exponat, în baza imaginilor teaser prezentate până acum. Modelul are o parte frontală îngustă, un set de cauciucuri late, oglinzi laterale de dimensiuni generoase, montanţi A subţiri şi un interior negru.

Grila faţă este desenată la fel ca în imaginea teaser prezentată de Maruti Suzuki, iar aceasta este legată în mod evident de Jimny. Blocurile optice au un aspect futurist, care ar putea să nu ajungă pe versiunea de serie a viitorului Jimny. În schimb, forma acestora şi dimensiunile ar putea fi găsite şi pe modelul de serie, având în vedere că respectă spiritul lui Jimny. Interiorul acestui model nu a fost înveselit cu culori vii deoarece designerul care l-a realizat consideră că un interior deschis la culoare se va murdări uşor în urma unei reprize de off-road.

Jimny nu a primit prea multe noutăţi în ultimii ani, doar gama de motorizări fiind optimizată pentru cerinţele anului 2012.

Generaţia actuală a debutat în 1998 şi va fi înlocuită abia în 2013, potrivit informaţiilor furnizate de cei de la IndianAutosBlog. Constructorul se mândrea cu capacităţile off-road ale lui Jimny, fiabilitatea sa şi preţul său accesibil, dar competiţia vine din spate rapid şi îi obligă pe japonezi să-i aducă lui Jimny o nouă generaţie.

Via | IndianAutosBlog

Comentarii (3)

  • Asta nu e cumva Suzuki Juke???
    1 11
  • zarnesteanu
    Deja se simt influente de management
    Volkswagen. Cu putin noroc anul asta asistam si la o schimbare de proprietar.
    1 4
  • @zarnesteanu
    Nu vezi ca sunt in scandal?
    Uita-te chiar la "articole similare"!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru