Ediție specială Suzuki Jimny Sierra 4Sport: modificări speciale pentru off-road și disponibilă exclusiv în Brazilia

de Tiberiu Safta
Vineri, 29.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a publicat imagini oficiale cu o nouă ediție specială pentru Jimny. Aceasta se numește Sierra 4Sport și aduce o serie de modificări speciale pentru performanțe mai bune în off-road. Noul model special este disponibil doar pe piața din Brazilia și va fi construit în doar 100 de exemplare.

Suzuki a prezentat noua ediție specială Jimny Sierra 4Sport, destinată exclusiv pieței auto din Brazilia. Noul model prezintă o serie de modificări estetice și tehnice cu scopul de a îmbunătăți performanțele modelului pe teren accidentat.

Astfel, la exterior avem aripi evazate cu protecții din plastic, alături de trepte în zona pragurilor, bară de acoperiș, bare față și spate cu protecție sporită și un snorkel, care permite traversarea apelor adânci de până la 600 de milimetri. Caroseria este vopsită într-o nuanță de gri exclusivă, care include embleme 4Sport și 4X4 vopsite în albastru.

Inclusiv punctele de tractare sunt vopsite în aceeași culoare, iar jantele de 15 inch sunt vopsite în negru. Evident, acestea sunt încălțate în anvelope speciale de teren dezvoltate de Pirelli.

La interior avem accente albastre la aeratoare, la maneta schimbătorului de viteze și la tapițeria scaunelor. Față de versiunea vândută în Europa, acest model este echipat cu 4 scaune.

Scaunele din față pot fi rabatate pentru a crea paturi pentru două persoane.

Sub capotă avem un motor de 1.5 litri aspirat natural, care dezvoltă 108 cai putere și 138 Nm. Motorul este cuplat la o cutie de viteze cu 4 trepte, iar puterea este transmisă către toate roțile cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală AllGrip Pro.

Noul Suzuki Jimny Sierra 4Sport va fi disponibil doar în Brazilia și vor fi construite numai 100 de exemplare. Prețul de pornire este echivalentul a 34.400 de euro.

via Suzuki

Comentarii (1)

  • Superbă mașinuța.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru