Suzuki organizează o probă monomarcă în cadrul Transsylvania Off Road Challenge

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.08.2010
Posesorii de modele off-road marca Suzuki sunt invitaţi să participe la o competiţie pe teren accidentat care se va desfăşura la Cluj în perioada 26-29 august 2010.

Suzuki România va organiza o probă monomarcă în cadrul competiţiei Transsylvania Off Road Challenge. Importatorul mărcii nipone în România invită toţi posesorii de Suzuki Samurai, Suzuki Jimny sau Grand Vitara să îşi înscrie maşina şi să participe la acest concurs, desfăşurat între 26 şi 29 august la Cluj. Câştigătorii concursului vor fi premiaţi cu accesorii pentru Suzuki-ul lor, iar cei care nu reuşesc să ajungă pe podium vor câştiga adrenalină pură în urma competiţiei dure care se va desfăşura pe teren accidentat.

Aceasta este cea de-a doua ediţie a Suzuki Challenge, iar importatorul Suzuki în România doreşte să transforme proba respectivă în tradiţie a off-road-ului românesc. Tocmai de aceea, cea de-a noua ediţie a Transsylvania Off Road Challenge este sprijinită şi sponsorizată de Suzuki. Prima ediţie a Suzuki Challenge a avut loc în cadrul evenimentului Off-Road Mureş Trophy, eveniment sponsorizat de Suzuki în iunie 2010.

Anul 2010 reprezintă un prilej de sărbătoare pentru cei de la Suzuki, care aniversează 40 de ani de la lansarea lui Jimny. Strămoşul lui Jimny, modelul LJ10, a fost lansat în 1970 şi a reprezentat debutul mărcii nipone în lumea off-road.

Succesul ulterior al lui Jimny, apreciat în peste 188 de ţări, a dus la construirea altor modele 4x4 îndrăgite la nivel mondial de clienţii Suzuki.

Via | Suzuki

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru