Cea de-a doua etapă Suzuki Challenge din 2011 are loc la Cluj

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.08.2011
Posesorii de Suzuki se vor putea întrece din nou în cadrul unei etape a competiţiei mono-marcă de off-road a constructorului nipon. Evenimentul are loc pe 28 august, în localitatea Mărgău, lângă Cluj.

Cea de-a doua etapă a Suzuki Challenge 2011 va avea loc la Mărgău, în data de 28 august. Posesorii de Suzuki vor intra într-o competiţie amicală, care va avea loc pe proba superspecială dintr-o etapă a Campionatului Naţional de Off-Road din România. Evenimentul este înscris în programul Cupei Taubenreuther Transsylvania, desfăşurată în perioada 25-28 august în zona Beliş-Vlădeasa din Cluj, cu baza la Mărgău. Zona este cunoscută pentru traseele tehnice pe care le oferă şi peisajele superbe care "fură ochii" echipajelor.

Indiferent de gradul de pregătire al maşinii sau al pilotului, posesorii de modele 4x4 de la Suzuki vor putea participa la încheierea etapei a cincea din CNOR, respectiv cea de-a doua etapă Suzuki Challenge 2011. O altă premieră pentru această competiţie este reprezentată de împărţirea pe două categorii: Standard şi Open. Trialul de standard li se adresează celor care posedă Suzuki Swift 4x4, SX4, Ignis, Jimny, Samurai, Vitara şi Grand Vitara echipate cu anvelope de stradă tip AT, competiţia respectivâ având loc pe un traseu de dificultate redusă, dar suficient de antrenant pentru a le oferi senzaţii tari specifice off-road-ului celor ce vor aborda traseul.

Iniţiaţii în tainele off-road-ului au la dispoziţie grupa OPEN, pentru care trebuie să-şi echipeze automboilele cu anvelope de profil dedicat off-road-ului, de tip MT sau Simex. Potrivit organizatorilor, trialul de Open le va pune la încercare îndemânarea în parcurgerea acestuia.

Eforturile participanților la Suzuki Challenge vor fi răsplătite cu premii speciale oferite de organizatori. Printre acestea se numară: vouchere pentru achiziţionarea de accesorii originale Suzuki, revizii periodice gratuite, produse de îngrijirea maşinii. Înscrierea la Suzuki Challenge este gratuită pentru concurenți. Lista de înscrieri este deschisă din acest moment. Înscrierile se fac la adresa www.suzuki.ro, printr-un e-mail trimis la contact@suzuki.ro cu subiectul "Suzuki Challenge", sau la www.offroadtranssylvania.ro .

Via | Suzuki

Comentarii (1)

  • Paienjenel
    Suzuki rullez
    Super tare, ma ofticam ca nu am ajunns la Sighisoara, dar daca s-a bagat sectiune standard e si mai misto, ma programez maine la un control la baietii mei de la union motors ca ei sunt doctorii pentru jimnyul meu si duminica sunt la Cluj.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru