Noul Suzuki Vitara facelift: sistem multimedia nou, cu ecran de 9 inch

de Tiberiu Safta
Miercuri, 03.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a pregătit un facelift pentru Vitara, SUV-ul său de dimensiuni mici. Noul model primește o bară de protecție redesenată, jante noi și un sistem multimedia nou cu un ecran de 9 inch.

Constructorul japonez a prezentat oficial o nouă versiune actualizată pentru Vitara. Al doilea facelift al modelului aduce un design ușor revizuit, dar și mai multe dotări noi în pachetul standard.

Noul Suzuki Vitara facelift primește o bară de protecție nouă în față, cu o priză de aer redesenată și cu un element decorativ vopsit în negru care seamănă cu un bulbar. De asemenea, aici avem și lumini secundare noi, iar luminile de ceață rotunde au dispărut. SUV-ul subcompact primește jante cu un design nou, mai aerodinamic, precum și două nuanțe exterioare noi: Titan Dark Gray Pearl Metallic și Sphere Blue Pearl în combinație cu un plafon negru.

Cele mai mari noutăți se regăsesc în interior. Noul Suzuki Vitara facelift primește acum un sistem multimedia nou cu un ecran tactil de 9 inch. Sistemul suportă conexiuni USB, Bluetooth și Wi-Fi, iar acesta este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Anumite funcții ale mașinii vor putea fi activate de la distanță prin telefon.

Alături de noul sistem multimedia, Vitara facelift primește și sisteme de asistență noi. Lista include următoarele: cruise control adaptiv, sistem de monitorizare a șoferului, recunoașterea semnelor de circulație, asistent pentru păstrarea benzii și sistemul Dual Sensor Brake Support II.

Motorizările sunt neschimbate față de versiunea de până acum. Astfel, noul Suzuki Vitara facelift primește un motor pe benzină de 1.4 litri, mild-hybrid, de 129 de cai putere, precum și un motor hibrid de 1.5 litri și 116 cai putere. Motorizarea mild-hybrid este cuplată la o cutie manuală cu 6 trepte, în timp ce propulsorul hibrid primește o cutie automată cu 6 trepte. Puterea poate fi transmisă fie către roțile din față, fie către toate roțile prin sistemul AllGrip Select 4WD.

Deocamdată, Suzuki nu a anunțat prețurile noului Vitara facelift. Noul model va ajunge în showroom-uri începând din vara acestui an.

via Suzuki

Comentarii (6)

  • O masina de 10 ani are nevoie de o generatie noua, si nu de un facelift.
    Dar, nah, discutam de suzuki,
    10 10
  • Mda, cam veche masina dar la o masina cu facelift (al doilea in cazul de fata) se cam rezolva toate hibele descoperite. In plus, ai motor in 4 cilindri...
    16 3
  • macar de ar fi mega ieftina
    ce design de inainte de 2000 si intern si extern.. pana si Dacia a evoluat si cel putin cu Duster.ul nou chiar nu iti e rusine
    14 9
  • E cu totul altceva!
    0 4
  • toyota
    o masina fara pretentii, extrem de fiabila si cu raport calitate-pret bun, buna pentru oamenii pragmatici
    6 1
  • Wow, astia-s blocati rau in trecut, mai bine luau vreo Toyota si-i schimbau sigla.
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru