Teaser cu noul Suzuki S-Cross. Debutul programat pentru 25 noiembrie

de Tiberiu Safta
Luni, 15.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a publicat un teaser cu noua generație a modelului S-Cross. Debutul este programat pentru data de 25 noiembrie, iar mașina va avea un sistem de propulsie mild-hybrid.

Pe pagina oficială de Instagram, filiala britanică Suzuki a publicat un teaser cu noua generație a SUV-ului S-Cross. Clipul respectiv arată designul nou al farurilor de tip LED. De asemenea, pe site-ul oficial Suzuki din Grecia există o imagine cu descrierea Cross the Line și cu silueta actualei generații a lui S-Cross.

Debutul noului S-Cross pentru piața europeană va avea loc în 25 noiembrie, în cadrul unei conferințe online, la care va lua parte și Automarket.

Din primele informații, noul S-Cross va fi un SUV de familie situat între segmentele B și C. Platforma este complet nouă și va fi împărtășită și cu viitoarea generație a lui Vitara. Mașina va avea, de asemenea, un propulsor mild-hybrid și este posibil să dispună de o versiune mai puternică a motorului BoosterJet de 1.4 litri. Sistemul de tracțiune integrală AllGrip Select va fi prezent pe noul S-Cross.

Actuala generație a lui S-Cross a fost lansată în 2013, sub numele de SX4 S-Cross. În 2017, mașina a primit un facelift controversat, iar doi ani mai târziu, S-Cross a fost dotat cu un sistem de propulsie mild-hybrid de 48 de volți.

Ulterior, acest sistem a fost inserat pe toate modelele oferite de Suzuki.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • LUCCI LUCIANO
    O masina pe care o astept de mult timp. Fiabila, draguta, cu dotari normale.Cu un pret ,,normal la cap'' de 18-25.000 , nu 47.000 pret de pornire, ca la disperatii de la Toyota(RAV-4)
    5 1
  • suzuki, adica cea mai slaba marca japoneza?
    2 6
  • Răzvan
    Nu se compara RAV 4 cu Suzuki ăsta.
    1 2
  • Seriff
    @Razvan, pai nu se compara, dar si pretul e pe masura, asta e o masina mai de buget, Rav4 costa dublu, comparatia nu isi are rostul, cine vrea Rav 4 scoate 40.000 din portofel, cine vrea o masina noua, dar mai de buget scoate 20.000 sau cat va costa Suzuki.
    4 1
  • Posesor de 10 ani de Suzuki. Nu am ce sa reprosez pe partea de fiabilitate (întreținere respectată), poate pe partea de ergonomie, confort etc. Am facut upgrade anul asta la alta japoneza - Mazda. Alta liga, dar si alt buget. Suzuki ofera masini corecte la preturi nu supraevaluate. Toyota vine cu un brand puternic. La Mazda simti ca platesti pentru design, motorizare fara compromis etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru