Ediții speciale pentru BMW X5 și BMW X6: un plus de sportivitate

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-urile BMW X5 și BMW X6 au primit ediții speciale care beneficiază de interioare îmbunătățite și culori de caroserie exclusive pentru un plus de sportivitate.

BMW a anunțat miercuri lansarea a doua ediții speciale pentru două dintre cele mai populare SUV-uri pe care le are în gamă, care au rolul de a evidenția caracterul sportiv al acestora.

BMW X5 Special Edition combină pachetul M Sport cu piele Dakota și scaune față încălzite la interor. De asemenea, poți opta fără niciun cost suplimentar pentru tapițerie din piele neagră inscripționată cu logo-ul M, iar ediția specială vine și cu un Multifuncțional Instrument Display disponibil pe toate versiunile, cu excepția lui xDrive40e iPerformance.

Între timp, BMW X6 a primit ediția specială M Sport Edition, care este disponibilă în culoarea de caroserie albastru metalizat Long Beach, iar la interior beneficiază de elemente din fibră de carbon. Cei care nu apreciază albastrul pot opta gratuit pentru alb metalizat sau negru metalizat. O altă noutate este că poți alege între jante de aliaj de 20 inch sau 21 inch.

BMW X5 Special Edition și BMW X6 M Sport Edition sunt disponibile cu orice motorizare de pe cele două modele, cu excepția lui M50d.

Ambele vor putea fi achiziționate începând din luna decembrie a acestui an.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru