Ediții speciale pentru BMW X5, X6 și X7: vopsea exterioară neagră și accente roșii pentru grila frontală

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW lansează câte o ediție specială pentru SUV-urile X5, X6 și X7. Acesta pot fi deja comandate în Europa și sunt disponibile cu toate motorizările din gama celor trei modele.

SUV-urile X5, X6 și X7 sunt trei dintre cele mai populare modele din portofoliul constructorului bavarez de automobile. Anul trecut, BMW a comercializat circa 250.000 de exemplare la nivel global.

Pentru a păstra viu interesul clienților, producătorul din Munchen anunță acum o ediție specială pentru cele trei modele. Acestea pot fi deja comandate în Europa și sunt disponibile cu toate motorizările din oferta actuală.

BMW X5 și X6 Black Vermilion Edition propune o nuanță exterioară Negru Frozen Metallic (paleta BMW Individual), jante cu diametrul de 22 de inch, pachet exterior M Sport, detalii roșii pentru grila frontală, faruri full-LED cu tehnologie laser și etriere M Sport vopsite în roșu.

Pasagerii vor regăsi la interior un plafon îmbrăcat în Alcantara, tapițerie din piele Merino neagră, accente roșii, scaune față Comfort, ornamente BMW Individual, sistem audio Harman Kardon și pachetul Crafted Clarity cu inserții din sticlă.

Și cel mai mare SUV din portofoliul BMW, X7, poate fi comandat într-o ediție specială care vine, înainte de toate, cu nuanța exterioară Negru Frozen Metallic.

Etrierele M Sport, jantele BMW Individual de 22 de inch, pachetul exterior M Sport și ornamentele M High Gloss Shadow Line completează lista.

Așa cum spuneam, cele trei modele speciale pot fi comandate deja în Germania.

Aici, BMW X5 Black Vermilion pornește de la 93.200 de euro, pentru X6 Black Vermillon trebuie să scoți din buzunare cel puțin 100.700 de euro, iar X7 în Negru Frozen Metallic costă de la 108.700 de euro în sus.

via BMW

Comentarii (5)

  • Aceeași ciorbă! Dar acum varianta re-încălzită. Mușterii așteaptă modelul cu grila roz bombon, pentru piți din dotare. Iar x6-le e urat cu spume, rar am văzut o mașină cu un spate mai penibil...
    12 5
  • Andrei
    Cocălărie pentru cocalari.
    10 5
  • Rosul de pe grila e special dedicatie pentru cei loviti de cocalari cu troacele astea super scumpe?
    Ceva sisteme de siguranta in loc de culori pe cand?
    5 4
  • ehe trompelor struguri sunt acri!
    4 14
  • @flo
    Iți lipsesc niște virgule și un"i", bașcă ceva ani de școală elementară. Și toate astea într-o propoziție simplă cu fix cinci cuvinte. Așa că părerea ta este egală cu zero. Barat!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru