Elon Musk cere “implicare totală” din partea angajaților pentru ca Tesla să recupereze pierderile de producție

de Paul Cosma
Vineri, 10.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CEO-ul Tesla, Elon Musk, a cerut angajaţilor “să se dedice în totalitate“ pentru a compensa dificultăţile din producţie de la începutul trimestrului al treilea şi ”a asigura un nivel decent al livrărilor”, potrivit agenției Reuters.

Criza globală de semiconductori îi obligă pe producătorii auto să ia măsuri pentru ajustarea producției până când lanțurile de aprovizionare vor funcționa din nou la capacitate optimă.

 Șeful Tesla apelează la “încurajări” pentru angajații companiei, cărora le-a cerut “implicare totală” pentru ca pierderile de producție să fie diminuate. 

Livrările de la sfârşitul trimestrului sunt neobişnuit de ridicate, pentru că am suferit ( la fel ca întreaga industrie) din cauza deficitului de componente extrem de grav de la începutul acestui trimestru”, a afirmat Musk într-un email trimis angajaţilor și citat de Reuters. 

El a spus că Tesla a construit ”multe maşini fără anumite componente, care au fost adăugate ulterior”. ”Acesta este cel mai mare val (de producţie) din istoria Tesla,” a mai spus Musk, referindu-se la livrările de la sfârşitul trimestrului. 

Elon Musk obișnuiește să trimită astfel de mesaje către angajați în apropiere de finalul fiecărui trimestru, pentru a impulsiona productivitatea și a crește ritmul livrărilor către clienți. 

Via Reuters

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Sper să îi impulsioneze şi cu... bani, nu doar vorbe goale
    14 8
  • Seriff
    Adica trageti bai sclavilor mai cu talent, hai mai repede ca trebuie sa salvam planeta, in timp ce voi trageti aici eu ma duc sa pornesc racheta sa ma duc pe Marte sa beau o bere.
    19 4
  • mircea badea
    sper ca a insotit mesajul de un bonus marisor...altfel vor baga niste flegme in masinile lui..
    incredibil tupeul patronilor...robotii are coming!
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru