Elon Musk susține că producția lui Model 3 a ajuns la 2.000 de unități pe săptămână: “A fost foarte dificil, dar am reușit”

de Petre Barac
Marti, 03.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Tesla a spus într-un mail către angajați că producția lui Model 3 a ajuns la 2.000 de unități pe săptămână. Potrivit lui Elon Musk, borna va fi depășită “confortabil” dacă “lucrurile vor merge conform planului”. Totuși, producția este încă departe de obiectivul asumat de 2.500 de unități.

Tesla trece printr-o perioadă deloc fastă, în care se confruntă cu o serie de probleme. Printre ele se numără și recall-ul voluntar pentru 123.000 de unități Model S produse înainte de aprilie 2016, din cauza coroziunii la șuruburile direcției.

Pe lângă asta, acțiunile Tesla pe bursa americană au scăzut și ele la una dintre cele mai mici valori din ultimul an, pe fondul incertitudinilor legate de situația financiară a companiei.

Nu în ultimul rând, poate cea mai importantă problemă pe care Tesla o are la momentul actual este legată de producția lui Model 3.

Elon Musk susține într-un mail către angajații săi că nivelul producției a ajuns la 2.000 de unități pe săptămână: “A fost extrem de dificil să trecem de borna 2.000 de unități pe săptămână pentru Model 3, dar am reușit în sfârșit. Dacă lucrurile merg conform planului, vom depăși confortabil această sumă într-o săptămână.

Cu toate acestea, americanii sunt încă departe de obiectivul asumat de 2.500 de unități pe săptămână.

Mailul trimis de Elon Musk vine la doar câteva zile după ce Doug Field, vicepreședintele departamentului de inginerie de la Tesla, a dat un alt mail intern în care a afirmat că producția a ajuns la 200 de unități pe zi, echivalentul a 1.400 de unități pe săptămână, potrivit Bloomberg.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru