Exemplar unicat Bentley Bentayga EWB Kingfisher: temă exterioară bicoloră

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat o serie de imagini și informații despre cel mai nou exemplar unicat Bentayga EWB. Denumit Kingfisher, acesta propune o temă exterioară bicoloră și a fost comandat de un client din California.

În 2023, clienții Bentley au început să prindă și mai mult gustul mașinilor personalizate prin intermediul diviziei Mulliner. Spre exemplu, 75% dintre exemplarele care au părăsit linia de asamblare a uzinei din Crewe au fost dezvoltate cu ajutorul Mulliner. O creștere de 43% față de anul 2022.

Bentley anunță acum că modelul Bentayga EWB, așadar cu ampatament lung, poate fi comandat din fabrică cu o temă exterioară bicoloră. Tocmai acest anunț l-a convins pe un client din California să își personalizeze un exemplar unicat.

Denumit Bentayga EWB Azure V8 Kingfisher, acesta propune o temă bicoloră în nuanțele Onyx și Albastru Kingfisher. Clientul a bifat pachetele exterioare Blackline și Touring pentru contrast. Jantele cu diametrul de 22 de inch sunt finisate, la rândul lor, în două culori: Kingfisher și Beluga.

În interior, exemplarul unicat are o configurație cu 4 scaune, cele 2 din spate fiind individuale. A fost bifat sistemul audio Naim, iar tapițeria din piele este și ea bicoloră, integrând nuanțele Mandarin și Albastru Imperial.

Mai departe, au fost alese ornamentele din lemn de koa cu pori deschiși.

Emblemele brodate pe scaune și cusăturile contrastante sunt în nuanța Kingfisher. Nu lipsesc ornamentele pragurilor care includ inscripția "One of One".

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru