Extinderea flotei: Ford și Renault livrează 180 de autoutilitare pentru Poșta Română

de Petre Barac
Luni, 25.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poșta Română își va extinde flota auto cu 180 de autoutilitare pe care le va cumpăra de la Ford și Renault.

În contextul creșterii constante a comerțului electric și a fluxurilor de colete, Poșta Română face investiții pentru îmbunătățirea infrastructurii de transport.

Flota auto a companiei urmează să fie mărită cu 100 de autoutilitare de capacitate mică și 80 de autoutilitare de capacitate medie. Poșta Română a semnat două contracte cu Renault România și Ford România.

Autoutilitarele vor fi cumpărate în leasing financiar, pe o durată de 4 ani, și vor fi livrate în termen de 90 de zile de la semnarea actelor. Contractele au o valoarea de circa 12.5 milioane de lei fără TVA, care vor include asigurarea RCA pentru 12 luni și CASCO pentru 4 ani.

La procedura de atribuire au depus oferte asocierile formate din Auto Italia, Impuls Leasing și Impuls Broker de Asigurare, Porsche Leasing Romania, Porsche Romania și Porsche Broker de Asigurare, BCR Leasing, Neste Automotive (dealer Ford) și Omniasig VIG, respectiv RCI Leasing Romania, Renault Commercial Roumanie și RCI Broker de Asigurare.

Via Profit

Comentarii (4)

  • CRISTIAN
    Asa cum am mai spus si in cazul licitatiei ptr Politia de Frontiera, FORD si RENAULT/DACIA ar trebui sa fie mereu alesi la achizitiile de auto ptr statul roman...
    Atata timp cat au ce oferii, trebuie sa fie prima optiune... asta pana mai apare vreun nou investitor pe piata auto de la noi...
    Si cand te gandesti ca mai urmeaza si achizitiile de salvari/ambulante in viitorul apropiat...
    7 3
  • Cei care investesc in industria auto nationala trebuie sprijiniti. Acestia contribuie la cresterea economica a tarii.
    Dacia Dokker Van este potrivita pentru coletarie.
    9 2
  • La ce servicii de kkt si mizerabile are mai bine o praduiau si pe asta, iar muncitorii afara cu ei!
    7 2
  • Eu nu înțeleg de ce se aruncă atâtea milioane aiurea într-o gaură neagră cum e Poșta Română! Chiar nu era nevoie de banii ăștia în altă parte?
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru