Fast and Furious în versiune domestică: un american a cauzat două accidente în 7 minute la volanul propriului Corvette

de Mircea Meşter
Sambata, 22.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un american de 54 de ani a reușit să cauzeze două accidente în două orașe diferite în mai puțin de 7 minute în timp ce se afla la volanul propriului Corvette Stingray Convertible. Acesta a fost apoi oprit de trecători să-și continue aventura.

Pentru mulți dintre fanii automobilelor, Corvette reprezintă un vis pe care puțini își permit să-l conducă măcar odată și mult mai puțini își permit să și-l achiziționeze. Însă, în cazul unora dintre posesorii acestei mașini sport, unul dintre simbolurile industriei auto americane, onoarea de a deține un Corvette nu prea valorează mult.

Kevin Cullinane, un american de 54 de ani din New Boston (statul New Hampshire) a fost implicat în două accidente care au avut loc în două orașe diferite la diferență de doar 7 minute unul de celălalt. Aflat la volanului unui Corvette Stingray cabrio de ultimă generație, Cullinane a reușit performanța de a-și lovi o mașină parcată în orașul Goffstown la ora 19:15, acroșând ulterior, la 19:22, o altă mașină în orașul Manchester. Aceasta a lovit un stâlp, iar șoferul Corvette-ului a vrut să-și continue drumul, însă a fost oprit de câțiva trecători.

Corvette Stingray Convertible, mașina lui Kevin Cullinane.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit după aventurile în care a fost implicat americanul, însă acesta a intrat în custodia poliției și este acuzat de șofat sub influența substanțelor halucinogene, părăsirea locului accidentului și nerespectarea altor cinci puncte din codul rutier american.

via UL

Comentarii (1)

  • Nu inteleg de ce "Fast and Furious" .... Baietii aia stiau sa conduca .... Mai mult decat atat, nu stiu sa fii vazut vreun Corvette la vreunul dintre eroii rpincipali ...

    Mai mult decat atat, cred ca referitor la termenul "custodie" exista o eroare de traducere. Atat in limba romana uzuala, cat si ca notiune juridica, "custodia" presupune a lasa in grija, paza, administrarea (etc) unei persoane, bunuri si nu alte persoane. Prin urmare, masina putea sa intre in custosia politiei, omul mai greu ....
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru