Ferrari vinde o tablă de şah personalizată, cu 1500 de euro

de Bogdan Mirică
Luni, 25.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari oferă celor mai excentrici clienţi ai săi un cadou de excepţie. Este vorba despre o tablă de şah creată din fibră de carbon şi lemn nobil, evaluată la 1500 de euro.

Clienţii unor modele exotice sunt şi fanii unor obiecte promoţionale semnate de aceşti constructori auto. Recent, Ferrari a introdus o tablă de şah exclusivistă, care va scoate din buzunar nu mai puţin de 1525 de euro.

Pentru această sumă, clienţii vor primi o tablă din fibră de carbon, placată cu lemn nobil şi gravată cu sigla scuderiei din Maranello. Câmpul de joc, mai exact pătratele, sunt create şi ele din fibră de carbon şi fibră de sticlă. Piesele sunt şi ele create din lemn nobil şi vopsite în roşu şi negru.

Cum era de aşteptat, calul a fost creat după silueta Căluţului Cabrat aflat pe sigla Ferrari. Pentru cei care preferă jocul de dame, Ferrari oferă şi 16 piese negre, 16 piese roşii.

Construit manual în Italia, setul de şah oferit de Ferrari va avea o producţie limitată.

Comentarii (2)

  • Le-ar fi vandut si daca cereau 150K EUR :))
    3 0
  • o singura nelamurire am...unde e lemnul ala nobil?

    Am inteles, e vopsit in culorile specifice, da' cu ce ma incalzeste ca sunt din lemn nobil daca nu il pot admira? Po'a sa-mi zica si sunt facute din kryptonita; daca e vopseaua e singura la vedere cu ce ma incalzeste? As fi preferat sa fi fost dintr-un abanos lucios (pentru negru) si o radacina de sequoia slefuita (pentru rosu)

    parerea mea

    PS. vand rinichi stang, prim proprietar, tanar fara vicii (alcool, tutun.... droguri in limite acceptabile). Rog seriozitate.

    :)
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru