Feedback

Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale

Publicat Miercuri, 11.07.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 1
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 2
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 3
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 4
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 5
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 6
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 7
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 8
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 9
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 10
Fiat Panda Van - informaţii şi imagini oficiale - Poza 11
Fiat a prezentat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Panda Van. Derivatul utilitar al micului model vine cu două varinte de caroserie şi două motoare.

Construieste-ti propriul
Fiat Panda
Configurator
Fiat vrea să exploateze la maxim caroseria proaspătului Panda şi propune deja primul derivat de caroserie. Este vorba despre Panda Van, varianta utilitară, adresată lucrătorilor comerciali care nu au nevoie de spaţiul generos al unui Ducato.

Fiat Professional, divizia de vehicule utilitare a constructorului italian, a gândit două versiuni pentru Panda Van, una cu banchetă spate şi una fără. Indiferent de numărul de locuri, ambele vin cu geamuri fumurii pe spate şi o plasă metalică, care desparte portbagajul de habitaclu.

Varianta cu două locuri beneficiază şi de o modularitate aparte, care îi permite să transforme podeaua într-o suprafaţă plană, sub care se ascunde o altă zonă de încărcare.

Urmareste Automarket F1
Cele două variante ale noului Panda Van vor fi oferite alături de două motorizări: dieselul 1.3 Multijet de 75 de cai putere şi ”benzinarul” 1.2 de 68 de cai putere. Nivelurile de echipare vor fi doar două la număr: Pop pentru varianta cu două locuri şi Easy pentru cea cu patru. În italia, Panda Van pleacă de la 8850 de euro şi poate ajunge până la 11.700 de euro.

via carscoop


Comentarii (2)

  • Chiar nu vad rostul...nu va fi o utilitara calumea fiind prea mica si de ce sa iti iei o masina care poate cara doar vreo 3-4 cutii mai mari?
    4 1
  • Andrei
    nu vad sensul utilitarei cu 5 locuri.. adica serios, spatiul de marfa incepe acolo unde se termina masina :))) (poza 5).
    ei chiar cred ca la acelasi pret, o sa isi ia cineva altceva decat Dokker?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru