Filmul despre Formula 1, cu Brad Pitt: premiera va avea loc în iunie 2025

de Tiberiu Safta
Marti, 18.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Formula 1 și compania Apple Original Films au confirmat oficial data premierei noului film de Formula 1 care îl va avea în rol principal pe Brad Pitt. Premiera peliculei va avea loc în 25 iunie 2025.

Cel mai nou și mai anticipat film de Formula 1 din ultima perioadă va avea premiera în vara anului viitor. Noul film, produs de Formula 1 în colaborare cu Apple Original Films, îl va avea în rol principal pe Brad Pitt. El va juca rolul unui pilot de Formula 1 revenit după o perioadă de pauză și care va concura pentru echipa fictivă APXGP, a 11-a echipă de pe grilă.

Filmările pentru noua peliculă s-au desfășurat în cadrul mai multor curse reale de Formula 1. În noul film vor apărea toate cele 10 echipe de Formula 1 din lumea reală, precum și piloții. Secvențe noi urmează să fie filmate în timpul ediției din acest a Marelui Premiu al Marii Britanii, dar și în cadrul altor curse din sezon.

Premiera internațională a noului film va avea loc în 25 iunie 2025.

via Formula 1

Comentarii (1)

  • wo(r)ker-ul
    Asiaticii nu exista in SUA, doar negrii? Nu putea fi pilotul ala negru un asiatic?
    Asian Lives Matter.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru