Final de drum pentru Mercedes-Benz CLS. Producția ar putea fi oprită în august

de Alexandru Monenciu
Luni, 08.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz CLS ar urma să fie retras din producție în luna august a acestui. Constructorul german nu pregătește un succesor pentru sedanul cu alură de coupe.

Germanii de la Mercedes-Benz operează o serie de modificări în gama de modele. Așa cum bine știi, SLC, Clasa S Coupe, Clasa S Cabrio și AMG GT Cabrio au fost deja eliminate, iar Clasa C Coupe și Cabrio și Clasa E Coupe și Cabrio vor deveni un singur model: CLE Coupe/Cabrio.

Clasa A sedan și Clasa B ar urma să fie și ele îndepărtate din portofoliu. La fel s-ar putea întâmpla și cu CLS.

Potrivit unui purtător de cuvânt al diviziei Mercedes-Benz din Australia, producția sedanului cu alură de coupe ar urma să fie oprită în luna august. Mai mult, nu va exista un succesor.

Aceste informații nu au fost confirmate de către reprezentanții Mercedes-Benz, așa că, cel puțin pentru moment, rămân doar speculații.

În ceea ce privește modelele care vor fi adăugate în portofoliu, știm deja despre Maybach EQS SUV, despre un SL care să poarte emblema Maybach, dar și despre versiunea cu zero emisii a lui Clasa G, EQG.

via Motor1

Comentarii (4)

  • Chevyrolet
    Probabil este înlocuit de EQE sau EQS, că și astea au alură de coupe.
    4 0
  • termica GLC stop, electrica EQE start
    4 7
  • oricine
    CLS este o mașină frumoasă și a introdus stilul de fals coupe combinând sportivitatea cu eleganța. Și a avut un mare suscces. Probabil că scoaterea ei din fabricație a fost decisă de cel care a aprobat fabricarea clasei T
    6 4
  • Pai CLS se cam canibalizeaza cu AMG GT 4 doors...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru