Fisker anunță un nou model electric: Ronin promite cea mai mare autonomie din lume

de Tiberiu Safta
Joi, 05.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de mașini electrice Fisker a publicat o imagine teaser cu un viitor model, numit Ronin. Potrivit lui Henrik Fisker, fondatorul companiei, modelul promite să ofere cea mai mare autonomie din lume. Noul model va debuta în 2024.

Fisker, unul dintre cei mai mari rivali pentru Tesla, a publicat o imagine teaser cu un viitor model de serie. Acesta se numește Ronin, iar Henrik Fisker, fondatorul mărcii, spune că noul model va oferi cea mai mare autonomie din lume.

Chiar și așa, o postare pe pagina oficială de Instagram arată că Ronin ar avea o autonomie echivalentă cu 885 de kilometri.

“Ținta noastră este să atingem cea mai mare autonomie din lume pentru un vehicul electric de serie, în combinație cu un nivel de performanță extrem de mare”, a declarat acesta.

Pentru asta, Ronin va fi construit folosind cele mai ușoare și mai avansate materiale din industrie, cu scopul de a obține performanțe mari, o autonomie mare și o experiență de condus plăcută. Astfel, Ronin va beneficia de aerodinamică activă și va avea un design inovator al acumulatorului pentru a fi integrat în structura mașinii.

Ușile vor avea deschidere și închidere unică pentru un acces facil, iar la interior vor fi folosite materiale ecologice și sustenabile, alături de finisaje care să releve un habitaclu luxos și spațios.

Prototipul lui Fisker Ronin va fi dezvăluit în august 2023, urmând ca versiunea de serie să debuteze în 2024.

Mașina va fi dezvoltată în Marea Britanie, la centrul Fisker Magic Works. Noul model Ronin se va alătura modelelor Ocean și Pear, iar prețul va fi echivalentul a 189.000 de euro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Henrik Fisker (@henrikfisker)

via Fisker, Carscoops

Comentarii (1)

  • Daniel
    Fisker anunta multe dar produce putine
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru